25.5.2013

Maailman ihanin Martha

Kuva Julia Shestakovan arkistosta.

Maanantaina 20.5. meille muutti asumaan maailman ihanin Martha, venäjän toy sijoitusnarttu Vlast Ognia Zeleznaja  Logiga. Tyttö matkasi omistajansa Jaanan ja Airin matkassa Budapestista Turun satamaan.

Ensikohtaamisemme oli liikuttava: sain syliini pumpulisen keveän tyttösen (1,5 kg), joka tärisi pelosta. Matkanteko boksissa ei ollut tytölle herkkua, joten ainakin kuvista päätellen prinsessa löllötteli sylissä tai Jaanan ja Airin välissä. Lentokoneessa Ekaterinburgista Budapestiin tytön korvat olivat lurpsahtaneet alas. Merkkejä kunnon höriksistä on nyt kotosalla näkynyt.

Neiti on 7 kk vanha ja vaikuttaa tömäkältä paketilta. Pojat ovat ottaneet tulokkaan mallikkaasti vastaan. Poujou on huolehtivainen ja Ucco näyttää sohvan paikan. Martha on sylikoira: parhaat unet saa Aikun tai äipän sylissä. Ruoka maistuu ja tyttö nukkuu toitsumaisen tyylikkäällä kerällä illasta aamuun omassa korissaan. Sisäsiistiksikin on opittu Siperiassa. Kyllä Siperia opettaa.

Yhteiselomme näyttää sujuvan mallikkaasti. Jo kypsempään ikään ehtineiden ja leikkaamattomien urosten joukkoon neitokaisen tuominen vähän jännitti, mutta pelko saattaa olla turha. Nyt näyttää hyvältä ja meillä on nyt mutkaton lauma.

Kiitän sydämeni pohjasta kasvattaja Jaanaa (Miliisin kennel)
luottamuksesta Marthan meille sijoittamista kohtaan. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti