6.8.2013

H&M Icons Collection ja nahkabikeri


Blogimaailmassa ja lookbookeissa on pyörinyt jo keväästä yksi nahkatakki yli muiden. Näköjään muutkin kuin minä olivat nähneet siinä tulevan got-to-have itemin. Meinasi jäädä haaveeksi.

Jumitin itseni tähän upeaan nahkatakkiin heti keväällä, kun näin ensimmäiset kokoelman mainokset.  Hinta oli houkuttelevan edullinen (149 e) nahkatakiksi. Ylläripylläri: kaupoista myytiin pienet koot loppuun ihan viuuuhhhh. Pääsin hypistelemään takkia Turun liikkeessä, jossa totesin nahan olevan aivan ihanan pehmeää ja mallin perfect. Ei onnistunut nahkatakin osto silloin. Olen nähnyt takkia myytävän myös Skanssissa. Ei ollut meikäläisen takkeja nekään (koko 42). Kaikki H&M:t olen järjestänyt takkia etsiessäni. Jos vain jossain vilahti mustaa tai nahannäköistä, kävin kurkkaamassa.


Maanantaina Myllyssä törmäsin oikean kokoiseen takkiin. Nopea sovitus ja nyt se odottaa käyttöä eteisen vaatekaapissa. Takki ei ollut alessa, vaikka kevään kukkasia onkin. Toivon meille paljon yhteisiä reissuja.

Takki passaa niin pitsin kuin farkkujenkin pariksi. Puhumattakaan kynähameesta tai midi-mittaisesta hameesta. Tämä taltuttaa rouheasti liian naisellisen tai romanttisen vaatekerran. Eikö?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti