Queen´s dogs

Miliisin Thor muistoissamme

Saattelimme rakkaan Uccomme viimeiselle matkalle 7.2.2016 lyhyen ja äkillisen sairastumisen uuvuttamana. Ucco yritti viimeiseen asti peittää heikkoutensa, joka lopulta purkautui emännän puremiseen. Sydämeen jäi raskas suru, mutta toivottavasti pian on vaalittavana muisto siitä ihanasta ja hassusta Uccosta, joka jaksoi leikkiä vielä edellisenä päivänä. 

Nyt on leluille uusi leikkijä eli Poujoun ja Marthan poika, joka jäi pähkäilyn jälkeen sittenkin meille sijoitukseen (om. Jaana Hyttinen). Eli Miliisin Aramis, joka näyttää lupaavalta urokselta niin näyttelyjä kuin luonnetta ajatellen. Tottelevaisuutta on jo jonkun verran harjoiteltu. 

Oma aikansa menee, että Uccon askeleet vaimenevat. Kiitos kasvattajalle (Miliisin Kennel) tästä ihanasta uroksesta, joka vastoin suunnitelmiamme jäi nyt ilman jälkeläisiä. 

Hyvää matkaa sateenkaarisillalle rakas Ucco! Äitisi Essi pitää sinusta nyt huolen. Miliisin ZaBfaar and Miliisin Thor sekä prinsessa MarthaPerheemme uusin jäsen Siperiasta, sijoitusnarttumme Martha. Tytön omistaa kasvattajamme Jaana Hyttinen, jolle suuri kiitos tästä kunniasta pitää tämä sydäntenvalloittaja osana perhettämme. Neiti on täydellinen pakkasus herttaisuutta, omapäisyyttä ja prinsessamaisuutta. Olemme käyneet neidin kanssa näyttelyissä ja jokaisesta niistä on napsahtanut laatuarvosteluksi ERI. Tästä on hyvä ponnistaa. Tyttö on osoittautunut varsinaiseksi reissunaiseksi. Hienoa!
Kuningas itse, jumalainen Miliisin ZaBfaar täytti joulukuussa 9 vuotta! Poujou on käynyt muutamat veteraanikehät, joissa kaikissa VET ROP. Loppusyksystä tittelijonoon lisättiin EE VET CH eli Eestin veteraani valio. Saisinpa vielä paperit tilattua.Tämä herra täytti 7 vuotta ja odottelemmekin Uccon (Miliisin Thor) kanssa veteraani-ikää, jolloin herra pääsee esittelemään itseään näyttelykehiin uudestaan. Ucco on pysynyt erinomaisessa kunnossa. Hyvät geenit!


SUURI UUTINEN HETI VUODEN ALKUUN OLI SE, ETTÄ

Veteran Russian Toy (LH) of the Year 2013 in Finland!
Miliisin ZaBfaar

 Only few shows were enough 
Thanks Jaana Yasu Hyttinen for this lovely and handsome Gentleman!________________________________________________________________________________

 Miliisin ZaBfaar ja Miliisin Thor

This is a page for my two little russian toy dogs. I did get my first toy in  2005. I was looking for a little dog and I was surfing the net. I found photos of lovely foxy dog looking behind a birch. I found out later that they were photos of russian toys. The first pic was actually from my Poujou! I found a very good breeder nearby, contacted her and  soon I was owner of my very first toy male: Miliisin ZaBfaar! Poujou, as we call him, is redsable with black fringes. His coat is longhaired. Later I was lucky to get my other toy (2006) from the same breeder (Miliisin kennel). He´s a male too. Miliisin Thor (Ucco) is black & tan, also longhaired. My boys are big representers of their race. Even they are standard. Miliisin ZaBfaar has got four  Beauty Champion titles (Finland, Estonia, Lithuania and Slovenija). Maybe we are getting there with Ucco too. Ucco has got 1 CAC from Finland and 1 from Estonia. He´s so handsome and masculine that judges eather like him a lot or not at all.  

Boys in a hotel in Oslo, Norway
Miliisin ZaBfaar in Drammen, Norway
Miliisin ZaBfaar as a youngster
Miliisin ZaBfaarPoujou alle kaksivuotiaana. Nyt korva- ja häntäkarvat ovat runsaammat ja pidemmät.
Miliisin Zabfaar (Poujou) on Suomen, Eestin, Slovenian ja Liettuan muotovalio! Poujoun isä on virolainen ja äiti valkovenäläinen. Kaikki tästä pentueesta asuvat Suomessa. Poujou oli pentueensa ainut uros. Poujoun vahvuuksia näyttelykentillä ovat olleet upealaatuinen turkki ja harvinaisen kaunis väri. Myös Poujoun rakennetta on kehuttu. Kompakti paketti! Poujou on luonteeltaan ärhäkkä terrieri ja toisaalta lutunen mammanpoika.
Poujou on toitsuksi keskikokoinen ja luustoltaan vahva. Poujoun säkä on 25 cm ja paino näyttelykunnosta riippuen 2,4-2,6 kg.
Kotioloissa Poujou on hyvin arvonsa tunteva uros. Poujou selättää älykkyydellään veikkansa Ucon mennen tullen. Poujou antaa Ucon leikisti hallita silloin, kun se on Poujoun mielestä järkevää...Poujou on uskollinen ja tottelevainen vaikka omalla hauskalla tavallaan oman polkunsa kulkija. Sitkeä jäpikkä, jota tulee aina ikävä...
 

Miliisin Thor
Kuvassa Ucco pienenä.
Ucco ei ole yllätykseksemme saavuttanut kehissä samanlaista menestystä kuin Poujou. Plakkarissa on ulkomailta junnuserti ja Suomesta jo yksi serti ja ROP! Ucco on suomalaista alkuperää. Ucco on myös Miliisin kennelin kasvatti. Ucon isä on mahtava ja karismaattinen Sergei<3. Tässä pentueessa oli kolme urosta, joista yksi lähti Ruotsiin ja yksi Helsinkiin.
Ucco on luonteeltaan perinjuurin seurakoira. Tämä herra on erittäin sosiaalinen, kunhan saa rauhassa tutustua uusiin ihmisiin. Ucco hymyilee;D komealla hammasrivistöllään. Ucco on lapsirakas pusukoira. Ucco osaa avata ovia kissamaisella tavalla ja halata kuin karhu. Uccolla on erikoinen tapa puristaa itsensä tassuilla kiinni halattavaan. Ucco on kooltaan rotumääritelmän yläpäässä: säkä 27,5 cm ja paino 2,8 kg. Ucco on raameiltaan hyvin maskuliininen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti