22.10.2013

Helmat hulmuavat

Musta hame. Jep. Mun juttu. Syksyn muotikuvissa on ilahduttavasti näkynyt hameita yhdistettynä rennosti ruutupaitoihin, kollareihin ja neuleisiin. Jalkaan rouheat buutsit sukilla tai ilman. Tuloksena naisekasta grungea. Pidän.

Kaapissani on kynähameita, lyhyitä laatikkohameita, leveitä kellohelmaisia. Valikoimaan kuuluu myös lähes pitkiä helmoja. Hame on ehdottomasti kesäni lemppari. Tänä syksynä lupaan käyttää enemmän hameita. Ei muuta kuin sukkahousulaatikkoa kaivamaan ja helmat tuulessa heilahtelemaan. Kuvissa viimeisimmät hankintani.


Zara

Zara

Gina Tricot

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi, ihania hameita, tarpeeksi lyhyitä mun paksuille töppöjaloille!! Tuo Gina Tricotinkin malli taitaa jäädä polven yläpuolelle? Paljonko näillä oli hintaa, uskalnko ostaa kaappiin odottamaan aikaa pienempää ;)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Zaran hame about 40 e. Ginan alle 14 e! Ginan hame on mulle polvien päälle. Zaran puoleen reiteen ;). Ota kokoa isompi niin saat sen laskettua alemmas, lantiolle. Siten saat pituutta lisää hameelle. Tein niin tuon Ginan hameen kanssa (pientä kokoa). Zaran oli normikokoa. Ginan matsku on aika lörppöä, mutta Zaran vähän kiiltävää ja jämäkkää. Odota aleja! Tai sitten mun kirppistä ;).

      Poista