14.12.2013

Arjen luksustaTänään kipaisin aamusta tomerasti joululahjaostoksille. Pääosin pyörin Stockalla ja onnistuinkin löytämään lähes kaikki tarvitsemani ja vähän ekstraa kotiinkin. Sain käytettyä kaikki kantiskupongitkin. Kaupungilla (ainakin siellä missä liikuin) oli suhteellisen väljää. Paitsi parkkipaikoilla. Parhaimpaan suhinaikaan puhelu siskolle ja hupsista: W wine & deli! Lasilliset cavaa ja juustolautanen hyvässä seurassa. Täydellistä. Pienistä asioista ne luksushetket muodostuvat.

Paikka näyttää aina täydeltä, mutta kummasti sinne sekaan aina on mahtunut. Palvelu on loistavaa ja Wikken kiireinen ovensuumeininki ei pääse pöytiin asti. Hyvä.

Kuva: sokoswiklund.fiKuva: storeiittala.fi

No sitten se ekstra, josta tuolla aikaisemmin mainitsin: hmmmm…
Näitä Iittalan Nappula kynttiläjalkoja olen katsellut "sillä silmällä" jo tovin. Näin ne ja ajattelin napata sen pienimmän ja mustan. Jep. Mamma soitti illalla ja kysyi, että mitäs se kuopus voisi haluta joululahjaksi…Vastasin, että isomman Nappulan pienen kaveriksi ja valkoisena. Hyvä idea. Pyörittelin pakettia kädessäni suunnitelijan nimeä tavatessani ja sitten sen näin: pikkuruisen sanan "valkoinen". Ei helevetti! Lootassa nököttää kuva mustasta jalasta. Iik. Paketti auki ja sieltä kuoriutuu valkoinen kaunis Nappula. Mamma hei, ota se sittenkin mustana. Mamma veti sanan valkoinen yli ja kirjoitti musta. Kiitos, mamma <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti