22.4.2014

Pakollisia hankintoja - ilmankin pärjäisi

Kirjoitin tämän postauksen jo kerran, mutta jouduin turvautumaan mäkkiini, kun kerran iPad ei saanut laitettua kuvia tähän tekstiin.

Lähdomme esikoisen kanssa kaupungille lankalauantaina. Se oli hyvä valinta, sillä kaupunki kylpi hiljaisessa auringonpaisteessa. Ei tarvinnut jonottaa kuin henkkamaukan sovitukseen ihan pienen tovin. Porukka oli jossain. Varmaankin Aurajoen rannassa.

Varsinainen syy tähän pääsiäisloman katkaisevaan käyntiin oli sunnuntaina siintävä kastetilaisuus, johon kuopukselle piti hankkia siistiä päällepantavaa. Ei tullut neiti mukaan, mutta onneksi kelpasi. Kaverin oja sammakonkutuineen kutsui kovemmin.

Esikoiselle löytyi boyfriendit (farkut) ja jotain pientä. Hyvä. On niitä etsittykin. Zaran alakerran tsekkasin läpi ja löysinkin sieltä jotain, jota olen tarvinnut: ihan oikeasti slimmit housut, joissa ei ole liian pitkiä lahkeita. Löytöni on lähinnä kyllä legginssit ;). Hihaton fressi t-paita tulee aina tarpeeseen varsinkin, kun se on sopivan mittainen (ei liian pitkä).

Mikä tuo laukku on? Nahkainen ja ihanan löpsö. Muuta selitystä en löydä. Ei kai tarvitsekaan.

Hitto, nuohan sopivat kaikki yhteen. Jalkaan mustat remmisandaalit. Ei muuta kuin nauttimaan hetken noista auringonsäteistä.

Kaikki kuvat zara.comTäynnä turhakulutusta oleva otsikkoni saa lievennystä siitä, että olen kiitettävästi laittanut vaatteitani kiertoon Olga-neitiin ja työpaikkamme kirppikselle. Liikennettä pitäisi saada tyrehtymään. Siis niiden vaatteiden. Tuunausta odottaa aikamoinen kasa. Kunpa saisin sen ompelukoneen kotiutettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti