14.9.2014

Luomivärihehkutusta

Oletko sinäkin ihmetellen katsellut joidenkin ihmisten täydellistä silmämeikkiä? Juuri sellaista, jossa sopivasti hehkuu ja sopivasti mattaa. Niin minäkin. Tiedän, että monen sellaisen silmämeikin takana on tunteja harjoittelua meikkitutorialien avulla ja taianomainen paletti: Urban Decay naked 1, 2 tai 3.

Olen saanut vastaavanlaista meikkiä aikaiseksi, mutta monen eri paletin avulla. Tiesin, että se päivä tulee, kun minun on pakko tilata tuosta paletista jokin versio. Jep. Päädyin lopulta palettiin nro 2. Tilasin sen tutusta paikasta eli feeliuniquelta, mutta SUPRISE: tullimääräykset olivat muuttuneet sitten viime tilauksen ja jouduin maksamaan ALVia (24%) tilauksestani sekä tekemään sitä ennen tulliselvityksen. Putiikki toimii siis Jerseyn saarella Briteissä ja kyseinen paikkahan ei kuulu samaan tullikauppa-alueeseen kuin suurin osa (lähes kaikki) Euroopasta. Poistin siis puljun kirjanmerkeistäni. Harmi.

Mutta tuote on mitä mainioin kaikenlaiseen silmämeikkiin arjesta juhlaan ja siltä väliltä. Meistä tuli varmaankin sitten elinikäiset kumppanit, minä ja UD.Linkki youtube-tutorialiin tästä!

Klikkaa tästä, niin pääset tutoriaaliin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti