9.2.2015

Pientä kotiin

Möin makuuhuoneemme suuren lipaston naapuriin. Sinne mahtui kaikki. En oikein koskaan sopeutunut sen ulkonäköön. Se ei vaan ollut tarpeeksi yksinkertainen vaikka käytännöllinen olikin. Vaatehuoneesemme (entinen ylimääräinen makuuhuone) mahtuu mittavasti vaatetta ja muuta, mutta makuuhuonneessa on kiva olla jonkinlainen lipasto. Uuteen makkariin on suunnitelmissa erilaista säilytystilaa ja vaaterekki, mutta tämä lipastotarve oli täytettävä. Tämä ostos saa siirtyä vaatehuoneeseen, kun siirrymme uuteen makkariin. Kyllä, mittasin sen.

Hankinnan tein ikeasta. Kiertelin kaikki mahdolliset paikat, mutta en löytänyt niin mieleistä, että olisin rahaa siihen liiemälti tärvännyt.

kuva ikea.com

Raision ikeassa kuljeskellessani silmiini iski tuo uutuusmallisto (SPRUTT), joka on myytävänä vain rajoitetun ajan. Näin keveemmällä silmää miellyttää tuo puhdas valkeus pienellä keltaisella twistillä (tikkaus). Matkaan lähti pyyhetikkaat koreineen. Joudumme odottamaan isoa pyykkisäkkiä, koska ne olivat loppu. Kasa keltaisia pyyhkeitä päätyi myös auton perään.  Ostin saman sarjan näppärät kenkätelineetkin eteisen kaappiin. Olisin ottanut enemmänkin, mutta jäljellä oli vain kaksi. Uusi keikka tiedossa. Lipasto vaatii kasaamista, kuten pyyhetelinekin. Ei muuta kuin hihat ylös :)
kuvat: ikea.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti