25.2.2016

Kuulumisia

Poismenneen koiramme sureminen ja siskon muuttomylläkkä sekä arjen pyöriminen lasten, koirien ja harrastusten ympärillä (omien ja lasten) on vienyt aikani ja myös mielenkiintoni ainakin hetkeksi blogin kirjoittamiseen. Hieman alkaa helpottaa ja aurinkokin paistaa risukasaan, joten tässä taas.

Sisustamisen puolella keväinen järjestelyvimma ja kamojen vähentäminen käynnissä. Se on aina hyväksi. Rakenna ja sisusta messuilla kävimme pyörähtämässä BOlkv:n arpaonnella. Bloggareitten sisustukset, popup-kahvio ja BO:n osasto olivat pArasta antia.

Vaatetta on liikaa. Jos hommaa uutta, pitää pystyä luopumaan kaksin verroin suuremmasta määrästä. Kuuluisa Konmari ei vain toimi mulla. Konmarimaisen taittelun olen hallinnut jo aikaisemmin. Tuottaako se sinulle mielihyvää? No, joo ja aina. Kierrätän mielelläni vaatteita ja usein ystäväni ja tuttavani tyhjentävätkin kassini kiitettävästi ennen kirpulle ehtimistä. Uusia kasseja pakkailen (vinkvink). Hyvä mittari on se, mahtuvatko vaatteeni ja asusteeni niille varattuun tilaan. Uutta kaappi- tai lipastotilaa en hanki. Nytkin olen vähentänyt yhden kaapin ja yhden ison lipaston verran.

Jotta tämä ei nyt menisi liian paatokselliseksi, niin ilouutista pukkaa: Zaran nettikauppa alkaa pian toimittaa myös Suomeen. Oletko sinäkin usein jäänyt ilman juuri niitä herkkuja, joita olet odottanut? Laadukkaimmat studio- ja nahkatuotteet eivä ole ollut saatavillamme ilman Helsingin keikkaa. Cos Turkuun ja Zara netin välityksellä. Ei huono. Kannatan edelleen kivijalkaliikkeitä ja harkitsen ostoksiani tarkkaan, mutta trendimausteet pitävät pirteänä. Toki materiaalilappuja tulee tuijottaa ketjukaupasta tai suomalaisesta designista (harva vaate enää Suomessa ommellaan) riippumatta huolella.

Linkki Lilyn uutiseen tässä.Ole hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti