20.5.2012

Kuningatar stailaa pikkuprinsessansa

Kuopus (9 v.) ei ole oikeasti prinsessa vaan sukupuolineutraalisti ilmaistuna kruunuperillinen. Vaaleanpunainen on NO, frillat ovat NO, paljetit ovat NO. Joskus saan ujutettua näitä hörhelöitä tms. mukaan jonkin markkinoinnin avulla. "En sitten tiedä, onko nää nyt paljon isompien tyttöjen tyyliä...". "Tää on sitten ihan samanlainen kuin isosiskollakin!". Jos neiti saisi itse valita kaikki olisi mustaa, turkoosia tai tummansinistä. Niin ja nykyään isosiskon hyväksymät ;D

Ihmettelimme eteisessämme pyörinyttä kolmea mustaa Conversen All Stars tennaria. Kahdessa oli nimikoinnit, yhdessä ei. Sama koko, väri...WHAT?. Siihen neiti, että "Mä meinasin kaupassa sanoa, että nää näyttää niin tutuilta!". Ei muuta kuin kaivamaan tennareita ja sieltähän se nimikoimaton kaveri löytyi. Äippä oli syksyllä ostanut mustat connut. Ei voinut pitää, kun ei ehdi laittaa nauhoja kiinni... Sisko osti myöhemmin samanmoiset. Nyt keväällä kelpasi. Juu ja ihan uudet niiden syksyllä ostettujen uusien tilalle. Ei, hyvää päivää! Kaksi harakkaa liikenteessä: kuningatar ja pikku perillinen.

Vaatetan VIELÄ nykyään itseni lisäksi tämän kuopuksen. Essu valitsee itse vaatteensa. Hyvä niin. Olemme samaa kokoa ja äipän kledjut ja kengät useammin kelpaavat hädän tullen. Ei huono...mulle. You know: I can/have to buy some more ;D.

Useimmat kuopuksen vaatteet löytyvät Zarasta ja Stockalta. Tiedän, että niitä ihania pikkuliikkeitä on Turussakin, mutta koot loppuvat kesken. Korjatkaa, jos olen ihan väärässä. Kuopuksen koko on nyt mallista riippuen 134-140-146.

Kuvasarjassa valmistautumista kevään juhliin ja kesään:

Pellavashortsit. Juu ja näyttävät hameelta.

Tämä tipla kuulemma "menee".


Nämä ohuet farkut eivät purista.

Tähti kompensoi hihahörhöt.

Rusetti jää piiloon selkäpuolelle, myös valkoisena.

Menee risafarkkujen kanssa.

Tarpeeksi risat.

Ihan vaan ihana.

Kaikki kuvat Zara. All Zara.

Some spring and summer clothes for my youngest girl (9). She likes everything in black, dark blue and boyish. Yes. Try to sneek some girlish things too to her closet. Managed to buy these from Zara.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti