11.9.2012

Pääasiaa/A head story

Olen niin pähkinöinä/täpinöissäni tästä Theyskens´ Theoryn kevään 2013 kokoelmasta! Vaatteet, meikki ja stailaus ovat ihania. Kyllä. Meikäläisellä ei käytännössä ole finanssipoliittisesti mahdollisuuksia alkuperäisiin kappaleisiin. En edes tiedä, missä niitä myydään (netissä?). Ei hätää. Palan tästä saa itselleen. Fiiliksen, stailauksen ja HIUKSET! Näyttääkö tutulta? Oujee! Ihan mun kamaa. Speeking my language or should I say speaking my hair ;-P.

Muutama hieman kauniimpi julkimokin on lähtenyt tälle linjalle. Voguessa aihe on ihan etusivun juttu. Uskottava se on: polkka/paashi palaa hulmahdellen. Ihan kiva. Minullahan tämä jo on ;-P


Kuva vogue-daily.com

Voguen sivuilta lainattua:

"There’s definitely a short hair trend developing for spring 2013. It’s around chin-length, choppy, and tousled, and is happening on and off the runway (seeLily Kwong, Karen Elson, andMargherita Missoni’s recent transformations). Olivier Theyskensput his own slant on it by tinting models’ locks light blue and auburn and dousing them in product to appear drenched. It was one of the best displays of the look we’ve seen thus far."Huippiksesta tuttu Sara.

Väri on aivan mahtava.
Kuvat: www.vogue.com


Ja tarkemmin tutkailtuani sain tietää, että nämä ovat värjättyjä peruukkeja. Ei haittaa, jokuhan nekin leikkaa ja suunnittelee. Olen ollut  (ja Jenni) siis aikaani paljon edellä. Siis nyt. Mallihan on ysäri grungehtava. Eikö?Arvasit oikein: kampaajakäynti (Clipp) tulossa tällä viikolla. I-HA-NAA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti