14.10.2012

Beisikkii

Vaatekaappini koostuu oikeasti suhteellisen perusvermeistä, vaikkei sitä aina uskoisikaan. Työni on sellainen, että ihan aina ei voi revitellä tai juhlia. Ei, vaikka haluaisikin. Töissä käytetään soveliasta ja siistiä. Mitä se ikinä onkin? ;D. Toisaalta kaapista on löydyttävä tylsääkin tylsempää päiväjuhlaan sopivaa tönkkövaatetta! Viikolla luin ammattini pukeutumiseen liittyvän tutkimuksen ja siihen ympätyn artikkelin, jossa eräälle harjoittelijalle oli neuvottu yliopistolta käsin: "Älä tuo esille itseäsi, vaan asiaa!" Revi mm. siitä sitten :D:D:D. You got the picture? Nå men :D

Viimeaikaisia perusostoksia. Toisaalta perussettiinkin pitää saada vähän twistiä: mustaan collageen voi mainiosti yhdistää juhlavammat/kirjavat housut tai kynähameen ja kaulaan laittaa blingblingiä. Valkoiseen silkkipaitaan yhdistää resuiset boyfriendfarkut tai mustat pillit (vahalla tai ilman), päälle vaikkapa neule. Musta jerseymekko sopii päiväjuhlaan ja arkeen sitten kutkuttavan okran sävyllä ryyditettynä. Jalkaan krouvit solkikengät. Harmaan neuletakin alle voin sujauttaa topin, jossa kaulaukossa kimaltelee isot kristallit....Ja kaiken tämän iloittelun voi sammuttaa mustalla perberillä (takilla).

Hmmm...Ei huono. Ja loppujen lopuksi omaa työpukeutumistaan voi miksailla kohti iloittelua mielin määrin. Siis mikä tylsä? Siis mikä työvaate? Ja mikä se tönkkö olikaan? :D Entäpä se ASIA?

Tämä gt:n collage mutta alakuvan väri.

Tämä väri. Liian lyhyt hame töihin ;D. Gina Tricot

Ihanan ohut neuletakki Selected

Syystakki Vila

Tupsucollage Zara

Pitsicollage Zara (minulla valkoinen)

Hups! Paljettilaukku? Juu. Ei mahdu kirjat tähän... Gina Tricot

Inspiraatioksi Emerson Fry


Liian korkeat korot, muuten jees.

Ihan kohdillaan...laukkua myöten.

Korkoja muutama sentti pois. Minulla neule COSilta.

Asenne hyvä, laukku liian pieni. Ei hattua.

Se paita. Marc O´Polo.

Ihan mun juttu. Mun laukkukin. Victoria Törnegren.


Mekko Marc O´Polo

Silkkipaitis H&M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti