7.10.2012

Mielenkiintoista Campadressa

Campadre on siitä hyvä ostosklubi, että siellä tulee tutuksi vähän oudompiakin tai uudemmatkin designerit (sattuneesta syystä yleensä ruotsalaisperäiset) tuttujen merkkien joukossa. Päänvaivaa tosin aiheutuu siitä, minkälaista kokomaailmaa mallisto on. Useamminkin olen ollut näiden kanssa varsinkin vaatteisiin liian pieni (lähinnä lyhyt ja raajaton). Nou hätä: Ida Sjöstedin mekon lyhentää somasti musta nahkainen "obivyö" (Lindex). Backin paitiksen takaliehuke roikkuu aavistuksen liian alhaalla, mutta silloin on laitettava jalkaan ne korkeimmat kengät.

Useammatkin designeraurinkolasini, jotka kiikkuvat nenälläni ovat alkujaan Campadresta. Myös UGGini ovat sieltä. Jos ostokseni ei sovi itselleni, kauppaan ne kamuille tai annan lahjaksi. Toisaalta palautuskin on näppärää, sujuvaa ja maksutonta. Done that too.

Pääosin tuotteet ovat tunnettuja merkkituotteita, joista on jo kokemusta tai niitä on voinut hypistellä/sovittaa kaupassa. Nämä ostokset osuvat useimmiten nappiin. Vaihtaminen ei tule kysymykseen, koska tuotteet ovat kampanjassa maksimissaan vain neljä päivää. Miinuksena ehkä joidenkin tuotteiden piiiittttkkkkäääää toimitusaika. Eräät merkkituotteet, kuten Louis Vuitton tai UGG, aiheuttavat sellaisen nettiryntäyksen, että Suomen pään asiakkaille jää useimmiten luu vetävän käteen (tuotteen saa klikattua ostoskoriin, mutta sitä ei pääse maksamaan...).

Muista, että EN yllyttänyt sinua...

Tänään löysin nämä. Arvauksen varaan jää, päätyivätkö nämä vahvistukseen asti...Wait and see ;D

Tämä Jenny Grettve studio sai mielenkiintoni heräämään (juu heti, kun puhutaan poikkitaiteellisuudesta/muotoilusta)! Uppoaa minuun, kuin kuuma veitsi voihin. Valkkasin itselleni tuon sinisen mekon..


Jos haluat liittyä ostosklubiin: tässä vinkkilinkkini

JENNYGRETTVE DESIGN STUDIO is a creative hub run by architect, musician and fashion designer Jenny Grettve. The company often collaborates with other artists to explore and communicate over boarders. The main focus is the fashion collection released twice a year.


What? Emporio Armani
Mekko Campadressahttp://campadre.fi/tipsa/191651

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti