27.1.2013

Löörtaaki

Mies meni messuille. Minä siskoni kanssa humpustamaan toviksi kaupungille. Med syrran på stan. Vintagee, second handii, viinii, lunchii ja Zaraa. Siskoni on parasta seuraa tähän hommaan <3.

Olga-neidistä löytyi täydellinen Armanin silkkipaitapusero. Sisko löysi V&B:n teekannun ja nekan, sekä ylipolven nahkasaapikkaat. Agendallani onkin vaatekassieni vienti Olga-neitiin. Vaatteeni ovat olleet kasseissa jo sen verran, että ne pitää kaikki käydä uudelleen läpi ja silittää. Saattaapi siinä puuhassa hurahtaa tällä emännällä ilta tai kaksi. Pikainen viinibreikki Wikken viinibaarissa.

Heirol oli ehtinyt sulkea jo ovensa kahdelta, mutta vieressä onkin Muotikuun Outlet. Muotikuun Outletissä ehdittiin sovitella kretonki jos toinenkin. Sitten se nälkä pukkasikin sen verran, että kävimme siskon ehdotuksesta tutustumassa aasialaishenkiseen BAMBUun. Paikka on huikealla paikalla, josta on hulppeat näkymät kahdesta kerroksesta kauppatorille. Palvelu, nopeaa ja ystävällistä sekä ruoka maittavaa.

Muutaman pikkuliikkeen kautta vielä Zaraan ja äkäset aleostokset. Kolme paitapuseroa ja yksi mekko.  Nyt olivat alehinnat jo alehintoja. Päätin olla vilkaisematta uutuuksia ja siinä pysyinkin. Hyvä, minä ;D.

Lindexin musta villakangastakki maksoi vaivaiset 26 euroa. Se on tässä jutussa vain ja ainoastaan siksi, että se on hieno. En ostanut sitä tällä keikalla, vaan tilasin netistä ja hain sen löörtaakina Skanssin myymälästä. Pakkohan se oli johonkin juttuun tunkea ;P. Musta on uusi musta!


Takki Lindex. Photo: lindex.com

Mulberrysilkkipaita niitein Zarasta (photo: zara.com)

Valkoisena. Photo: zara.com

Kuva: wordpress

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti