13.3.2013

Kymppi pukeutuuKuopuksemme (10-vee) ei ole ollut kiinnostunut vaateshoppailusta. Olen saanut tilata, ostaa, palauttaa, vaihtaa monen monituista vaatetta syystä, että kohde ei ole ollut paikalla. Nyt liioittelen, koska KERRAN kuopus meni isosiskonsa kanssa ihmeekseni vaatekauppaan ja löysin heidät samasta pukukopista samanlaiset puolihameet päältään. Isosisko osaa ;D. Hame myös ostettiin, jolle olikin käyttöä eräissä hautajaisissa. Mustaahan sen olla piti. Kerran neiti nosti peukkunsa ylös kaupan ikkunan takaa, kun nostin valkoista paitapuseroa kysyvännäköisenä ylös. Tämä? Otin paidan.

Vaatemakunsa on paikoin vieläkin mysteeri, mutta viimeksi teimme tilauksen tanskalaiselta vaatemerkiltä POMP de LUXilta, joka osui ja upposi. Sekä kuopukseen, että äitiin. Tilasin aikamoisen garderobin jo talvikaudeksi ja pidimme kovasti mallistosta, väreistä ja materiaaleista. Vaatteet on suunniteltu sopimaan toistensa kanssa ja värimaailmat voi railakkaasti sekoittaa keskenään ja aina toimii. Vaatteita voi ostaa vaatekutsuilta, edustajien avoimet ovet-tapahtumista ja netistä. Harmitukseni on se, että tyttäreni kasvaa POMP de LUXin vaatteista ulos vuoden sisällä (suurin koko 152, joka on kyllä reilu!).

Talvikauden tilauksen tein oman makuni mukaan. Kaikki vaatteet tulivat käyttöön, vaikka kahdessa paidassa hieman kukkamaista kuviota olikin :D. Nyt tilasimme kuopuksen valinnan mukaan kuvastosta ja tilauksen teki armas työkaverini Tanja, joka sattuu olemaan POMP de LUXin paikallinen edustaja.  Paketti tuli parin päivän sisällä my pack -paikkaamme ja hain sen tänään. Ihastuksenhuokaukset seurasivat toisiaan, kun avasimme pakettia. Kuvissa tilauksemme sekä jokunen vielä tilaukseen menevä tuote.

Perfect!

Nämä ristittiin karatekan housuiksi.

Legginsit ja kaksin kappalein.

Aivan ihanat housut!

Tämä vielä listalle.

Mekko. Ihana brodyyriyksityiskohta selässä. Ihana off white.Kaikki kuvat: http://www.pompdelux.com/fi_FI/

P.S. Poikien vaatteet löytyvät myös POMP de LUXilta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti