4.3.2013

Pyykkipäivä tai siis ei

Kun se pesukone menee rikki, on todella vähän aikaa miettiä, minkälaisen koneen tarvitsee. Sitä kun ei tiedä, milloin se tapahtuu. Koneemme on palvellut 11 vuotta. Koneelle olikin lävästy moottorin puolesta 10 vuoden takuu. Aika hyvin laskettu. Kyseinen kone oli LG, jonka laatua emmimme reilut kymmenen vuotta sitten. Koneessa ei ole ollut mitään vikaa aikaisemmin.
-Edistykselliset ohjelmat ja näytöt sekä 7 kg täyttö, kehui silloinen myyjä. Kone oli aikanaan suhteellisen kalliskin. Hyvä ostos. Tähän päivään saakka. Eilen illalla se vain olla möllötti pesupallo sisuksissaan. Vähän suhisi silloin tällöin. Ei lähtenyt pyörimään vaikka koira haukkui, vaihtoi ohjelmaa, taputti kylkeen tai päivitteli. Ei auttanut vaikka kaveri vieressä (kuivuri) oli kita auki valmiina. No deal. Kaput.

Tänään suuntaan siis pesukonekaupoille. Kääk! Yritin valmistautua tutustumalla etukäteen konetarjontaan ja niiden moninaisiin ominaisuuksiin, energialuokkiin, ohjelmiin ja mittoihin. Tiedän, että muuten myyjä saa puhuttua meikäläisen pyörryksiin tai jopa hymyilemällä sekaisin. Teen päätöksen    etukäteen kotona...Uuuuhhhh. Tämä on niin kuultu:D Onneksi en enää halua/tarvitse höyrypesukonetta. Sen olisin todennäköisesti hommannut vuosi sitten :D.

Koneessa pitää olla (tilanne 4.3.13 klo 15.00):
-7 kg täyttö (kuuteenkaan ei kuole)
- energialuokka vähintään A++
- linkouskierroksilla ei niin väliä (kun on kuivuri)
- pikaohjelmia
- suoravetomoottori
- hiljainen
- edestä täytettävä (tulee pöydän alle kodinhoitohuoneeseen)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti