7.8.2014

Loman lopussa hellitään

Loman viimeisiä päiviä vietellään. Äärimmäisyyksien kesä: kylmää, rajuilmoja, hottia ja mitä vielä. Ei haittaa. Elämää ja ihanaa sellaista. On aika saada itsensä työkuntoon myös ulkoisesti.

Viitisen vuotta sitten pidin jonkin aikaa ripsenpidennyksiä. Ehkäpä liian kauan, koska omat ripseni olivat entistä olemattomat keinoräpsyjen tippuessa poskilleni. Nyt olin taas valmis luottamaan ripsipidennysten taikaan. Iltapesu vaatii oman tarkkuutensa, mutta aamun aikasäästö meikkauksessa on vaivan väärtti näin loman jälkeen. Luulisin.  Ei muuta kuin tuumasta toimeen ja makaamaan kauniiseen ja viileään paikkaan kauneusmusiikin soidessa. Sain nauttia erittäin taitavan ammattilaisen käsien työstä.

Paikkana oli Sweet Beauty Linnankadulla, Turussa. Sisustuksen Koodin lähellä, toisessa kerroksessa.

Pieni pelko oli takaraivossa mahdollisesta liiman ärsytyksestä. Ei mitään. Kosmetologi Mari laittoi helläkätisesti ja taiten upeat räpsyt! Silmän alle aseteltiin viileät ja kosteuttavat geelityynyt, jotka tuntuivat taivaallisilta näillä hellekeleillä! Päädyimme meikäläiselle näyttäviin 10 millisiin ripsiin  ja lopputulos oli mielestäni hieno. Samaa sanoi miehenikin ja hymyili hurmaavasti päälle. Ajan (reilu tunti) jaksoi hyvässä seurassa ja lämpötilassa mainiosti.


Sweet Beauty on ehdottomasti suosittelemisen arvoinen. Silmiinpistävän siisti, tyylikäs ja rauhallinen paikka. Parasta terapiaa. Liikennekään ei Linnankadulta kantautunut huoneeseen asti. Nukahtaminen ei ollut kaukana, jos höpötykseltäni olisin malttanut. Senkin voi tehdä.



Kiitos, Mari!


.
Räpsyt ja muu olemus au naturel, siksi rajaus ;)

Ihana sisustus. Yrittäjien omaa käsialaa.

Kosmetologi ja kauneusalan yrittäjä Mari Vaskikari.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti