26.7.2014

Joitain alelöytöjä

Aika on mennyt nautiskellen välimerellisestä ilmasta ihan kotihuudeilla. Toisinaan olen käviäissyt eri asioiden tiimoilta kaupungissa ja lähes aina löytänyt itseni Zaran alerekkejä kolistelemasta. Osa löydöistäni on ollut kauan kaipailemiani kappaleita, jotka nyt aleen ovat yllättäen siirretty toisista myymälöistä. Mikäpä sen parempi kuin löytää himotus huomattavasti edullisemmin. Varsinkin kuin sen olisin ostanut normaalihintaisenakin. Hyvä ohjenuora on nyt alehoukutuksiin lähes sotkeutuessani se, että "ostaisin sen normihintaisenakin" tai "hmmm… lähes samanlainen löytyykin jo kaapista" ja lopuksi "missä hitossa tätä käyttäisin?" Näillä ajatuksilla olen kotiutunut suhteellisen kevyin kassein.

Bonarina vielä se, että second hand on ollut tämän kesän juttu. Kasseja olen kiikuttanut kiitettävään tahtiin Olga-neitiin ja useimmitten löytänytkin sieltä aivan upeita juttuja. Parhaimpana mielessä Burberryn valkoinen paita ja Swedish Hasbeensin valkoiset puukengät ;). Käy ihmeessä kurkkamassa Turun mielestäni parhaat second hand paikat: Olga-neiti ja Pelastusarmeijan kirppari (AITO kultasepänverstaan lähellä).

Vain pihalle ja biksut tms. alle.

Koiranäyttelyyn ja töihin. Farkkujen tai hameen kanssa.Elin Klingmäinen ribbi-ihastus.

Kauan jahtaamani raskas kimononeule. Mahtava kynähameen kanssa.

Jakku. Kaiken pariksi. Mahtava muoto.

Nahkamainen toppi. Kauan kaipaamani piristys valkoisten hameitteni seuraksi. Ei pistä pahakseen mustaakaan seuraa.

Kynähame kivalla sneek peekillä.

Liian lyhyt. Harkittuun käyttöön.

Mahtava väri. Kesällä valkoisen seuraksi, syksymmällä mustan kanssa.

Kaikki kuvat zara.com

Olen tehnyt ostoksia muuallakin ja mahtavin alennuksin. Nämä nyt päälimmäisenä tältä vaatepuolelta mielessä. Onhan tässä aikaakin ehtinyt kulua. Aleshoppailun aloitin jo ennen juhannusta. Onko itselläsi jäänyt haaviin jotain mahtilöytöä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti