27.11.2014

H&M Alexander Wang

Niin se mallisto tuli ja meni. En ollut näppäimillä malliston saapuessa nettikauppaan. Puolentoista tunnin kuluttua pääsin pädillä pienen muistuttelun jälkeen kurkkaamaan tilannetta. Yhteys oli huono ja putosin linjoilta tuon tuostakin. Online myymälä oli taas ihan tukossa. Jos olisin verisesti himoinut jotain, itku olisi tullut, mutta onneksi himotukseni aste ei ollut normiblogimaailman vertainen :). Ensimmäisen päivän iltana sain napattua t-paidan, aurinkolasit ja juomapullon. Muutamien päivien päästä scubahousut ja urheiluliivit tekstillä olivat tarjolla. Klik. No, kuinkas sitten kävikään?

T-paita: lyhyt, siis todella lyhyt ja lurppainen. Aurinkolasit: miehille, mutta täydelliset kaikkine härpäkkeineen. Juomapullo: tyylikäs ja tarpeellinen. Scubahousut: ihan hirveä mitoitus meikäläiselle. Urheiluliivit tekstillä: alareunan nauha ihan liian lerppu oikeaan urheiluun, ehkäpä tarkoitettu kadulle?!?!.

Eli käteen jäivät aurinkolasit ja juomapullo. Liikkeessä näytti olevan vielä jotain härpäkettä. Ehkäpä alennusmyynneissä jotain saattaa vielä suhteessamme Alexander Wangin kanssa tapahtua.Liivit. h&m.com

Lasit Elena Perminovan päässä. Kuva elle.com

Scubahousut oikealla. h&m.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti