4.12.2014

Harmaa inspis ja vaikea ruskea

Jotenkin minun on ollut vaikea suhtautua ruskeaan väriin pukeutumisessa. Ruskeassa on niin paljon sävyjä. Jos aiot pukeutua head to toe ruskeaan, useimmiten tulos on katastrofaalinen. Siis ainakin se viimeinen vilkaisu peiliin ja tilanne, jossa et enää ehdi vaihtaa yhtään vaatekappaletta. Itse pidän kovasti kamelin sävystä ja muutama tummanruskeakin vaatekappale kotoa löytyy. Musta on musta, harmaa on vaalea tai tumma ja valkoinen on valkoinen. Ruskea = 50 shades of BROWN.

Löysin blogeja selatessani muutaman ajatuksen. Ruskea näyttääkin mielenkiintoiselta yhdistettynä harmaaseen, joka on vuosi toisensa jälkeen talvilempparini. Varsinainen iloitteluväri tuo harmaa siis. Mustan rakastajalle se on jo paljon väriä.  Paljastan kuitenkin viimeaikaisen kiinnostukseni punaiseen tässä nyt kaikella kansalle. Liekö joululla jotain tekemistä asian kanssa vai tämän harmauden..

Lisää inspistä löysin omasta Pinterest-kansiostani (My style AW). Lähteitä voi sieltä sitten tarkemmin vilkuilla. Ensimmäinen on blogista MY DUBIO. Ei muuta kuin yhdistelemään! Huominen päiväjuhlapukeutumiseni on kyllä yllättäen mustavalkea, vai sittenkin sininen... :)
Ylempään asuun voisin kuvitella ruskeiden kenkien sopivan oikein hyvin. Harmaa ja valkoinen toimii aina, vaikka Suomessa vielä katsotaankin valkoiseen alaosaan kierosti näin talvella.


Sopivasti kaikkea.
Tähän saattaisin nyt sitten kokeilla niitä ruskeita buutseja tai nilkkureita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti