27.12.2014

Pikainen alekirmaus

Tänään tuli tilaisuus käväistä kaupungilla. Käytin sen ja änkeydyin Zaraan. Agendallani oli teräväkärkiset mustat buutsit hameen kanssa (käy myös pillifarkkujen kanssa), valkoinen liehuva toppi, harmaa neule ja musta mekko.

Kengät löytyivät heti. Keinonahkaa ja patenttisellaista. Menettelee, kun näkee hintalapun. Malli on juuri hakemani. Ei muuta kuin kainaloon! Harmaa neule: löytyy M-koossa. Ei haittaa, koska iso on hot. Mukaan vielä kolme mustaa mekkoa. Mekot palautin rekille. Jotain jokaisessa pielessä. Neule täydellinen, v-aukkoinen ja helma epäsymmetrinen. Kengät sopivat.

Yläkerrasta löydän vielä kolme mekkoa. Yhtä kantelin hetken mukanani, mutta palautan takaisin rekille, koska käyttö olisi rajallista. Nyt vähän harmittaa, koska mekko istui todella hyvin. Täysosuma: valkoinen toppi ja sopivassa koossa. Lähtee mukaan kassalle! Jäin siis ilman mekkoa, mutta etsintä jatkuu. Viikolla kivijalkaliikkeisiin kierrokselle.

H&M nettikaupasta (alehyllyiltä) tilasin mustan poimutetun trikoomekon. Saa nähdä, kuinka sen kanssa käy. Mielellään sovittelen liikeessä ja teen ostopäätöksen siellä. Saattaa olla, että menee palautukseen. Skanssin liikkeestä löysin joulua edeltävällä viikolla pitkähkön mustan jakun, joita (ihan oikeasti) minulla on tällä hetkellä vähän kaapissa. Olen laittanut niitä onnistuneesti kiertoon, koska ne ovat käyneet väljiksi.

h&m.com

h&m.com

h&m.com

zara.com

zara.com

Hups! Onpas värikästä :). Kuvista puuttuu se väriläiskä eli harmaa neule...1 kommentti:

  1. Zaran nilkkureiden vetoketju tuntui jo kaupassa vähän omituiselta ja eilen se sitten tapahtui: jumitus! Laivaristeilyllä jouduin lähes nukkumaan vasen buutsi jalassa...Muutaman tunnin nytkyttelyä ja sain jalan ulos kengästä...Halvalla ei saanut hyvää. Jouduin ostamaan laivalta uudet buutsit. No, hienot löysinkin, mutta ei ollut tarkoitusostos. Jätin sunnitelemani hajuveden hyllyyn, buutsirikon takia! Argh!

    VastaaPoista