18.4.2015

Kevät vaatehenkarilla

Kevät piileskelee vielä pilviverhon ja vihmovan tuulen takana. Satoipa eilen jopa rakeita. Vein talvitakit  odottamaan seuraavaa talvea. Otin esille puuvillaneuleita, kesäpaitoja ja housuja sekä kevättakkeja. Oli ihana huomata, että maku on pysynyt samana ja stylenenä on nuuhkinut vuosi sitten jo tulevia tuulia: nudea, valkoista, harmaata ja vaaleanpunaista. Ja aina mukana myös black. Raikasta seiloriraitaa ja keltaista löytyi myös. Tyytyväisenä ripustin vaatteet kaappiin ja kiitin itseäni noin loistavan perussetin hankinnasta ja säilyttämisestä. Laitan aika keposesti vaatteita kiertoon. Onneksi en kaikkea.

Työkiireistä ja salilla laukkaamisesta huolimatta, olen jonkin verran tehnyt myös tavallisia vaatehankintoja itselleni. Toki tyttäret saavat osansa ja yleensä suuremman osan :).

Olen kiikuttanut kotiin joitain valkoisia, mustia, nudea ja harmaita teepaitoja ja toppeja. Peruspuuvillaista en yhtään, vaan pellavaa ja silkkisekoitetta. Yhden harmaan tavallisen teepaidan tunnustan ostaneeni. Kaikki eri mallia. Mustat leveälahkeiset farkut, kahdet mustat bootcut housut ja leveälahkeiset siniset farkut (Prada/second handia Olga-neidistä).


Kevät, olen valmis! Odotan sinua aurinkolasit nenälläni. Tule jo!

zara.com
zara.com

zara.com

zara.com

h&m.com

h&M.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti