20.4.2015

My Olsson ja ylppärikevät

Tälle keväälle sumautuu oman tyttären, kummityttären ja siskonsa ylioppilasjuhlat. Toki ylioppilasjuhlia viettävät myös muutamat serkkujen lapset, mutta nyt vietetään täysillä näitä ylioppilasjuhlia. (Onnea jo etukäteen kaikille valkolakeille!)

Juhlakalut saavat oman maun (miuauuu) mukaiset juhla-asut, mutta toki näin äitinä pitää myös oma pukeutumisensa miettiä. Ah, mikä ihana tekosyy! Tyttären mekkoprojektista tulee oma juttunsa kesällä (Lilian).

Tein hankintani lyhyen harkinnan jälkeen turkulaisesta kivijalkamyymälästä Televisiosta. Sovittelin suomalaisten suunnittelijoitten mekkoja ja päädyin lopulta My Ohlssonin Turku kevät-mekkoon. Mekko se olla pitää.

My Olssonin mekkoihin pääsee tutustumaan ajanvarauksella Paraisilla sijaitsevaan studioon! Näin keväällä liikkeessä näkyy olevan myös pop in-aikoja ilman ajanvarausta. Mekkoja myynnissä myös Televisiossa!


kuva: my.ohlsson (linkki yllä)
Mekko pääsee oikeuksiinsa päällä. Kangas on Vallilan ja yläosan valkoinen himmeästi hohtavaa pehmeää satiinia. I <3 Turku. Where do we need Paris when we have Åbo? Tai jotain.

Kevät ja juhlat. Ah, ihanuuutta!

Minkälaiset kengät? Täytyypä lähteä selvittelemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti