31.1.2012

Hoviväkeä
Saanko esitellä osan hoviväestäni: toitsupojat Ucco ja Poujou! Maailman ihanimmat koirat ovat rodultaan venäjän toy (Russian toy). Poujou, oikealta nimeltään Miliisin ZaBfaar, on juuri täyttänyt seitsemän vuotta. Ucco "ikuinen nulikka", oikealta nimeltään Miliisin Thor, on viisivuotias. Kokoa herroilta löytyy huimat noin 2,5 kg ja korkeutta 25-27 cm. Väriltään Ucco on black&tan ja Poujou punainen mustin koristekarvoin. Molemmat ovat kokeneita näyttelykoiria. Poujou onkin monen maan muotovalio.

Nyt on pakkasta ulkona ja pojat lötköttelevät tässä sohvalla kanssani kirjoittamassa tätä. Pakkanen ei ole poikien ystävä. Ei. Haittaks se? Pojat ovat tärkeä osa perhettämme ja normaalisti liikuttavat meitä sekä henkisesti, että fyysisesti. Pakkasella saamme houkutella poikia pissille ja isommalle hädälle menemällä itse edellä (ei kuitenkaan nostelemaan jalkojamme hankeen).

Kuningatar haaveili asuvansa lapsena saaressa kymmenen koiran kanssa. Kuningatar on saanut toteutettua vain osan tästä, mutta on saanut elämässään PALJON muuta ja lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti