29.1.2012

Kuningatar meets naisellisuus

Muotimaailmassa kohistaan vintagesta ja 60-luvun pukeutumisesta. Vaikutteita otetaan selkeästi elokuvamaailmasta (Marilyn Monroe -leffa, Mad Man jne.). Omassa elämässään kuningattaren naisellisuus kiteytyy nimeen ja haaveisiin. Olen pukeutumisessani lähinnä minimalisti. Kaappini pullistelee mustaa, valkoista ja muutamaa tehosteväriä. Värit ovat selkeästi tänä talvena houkutelleet normaalia enemmän. Kevättä rinnassa? Olen toisaalta myös fiilispukeutuja. Pukeutumalla tietyllä tavalla tartuttaa osan pukeutumisestaan itseensä ja kanssaihmisiinsä. Luulisin. Joskus. Ehkä.

Kuningattaren arkeä värittää useimmiten toiminnallisuus ja järki. Töihin ei voi laittaa päälle kovin provosoivaa vaatetta ja jalkaansa vetäisee mieluummin housut ja matalat jalkineet, koska välillä pitää pyrähtää ulkona ja kävelymatkat talossa ovat pitkiä. Koirien ja lasten  kanssa vaatteet ovat lievästi ilmaistuna JÄRKEVÄT. Moottoripyörän selässä naisellisuus on yhtä kuin tiukka nahka :D. Juoksupolulla...antaa olla.

Joskus on hetki kasata kaikki naisellisuus yhteen pakettiin ja lähteä kyläreissulle tai treffeille esim. tällaisissa vermeissä:


Kynähame löytyy, yläosat uupuvat. Tuo sifonki-ihanuus on tilattu, musta trikoopaita loppui ostoksia tehdessä, neuletakin onnistuin myös nappaamaan ostoskoriini. Se onkin silkkiä ja neulosta. Takaosa on pidempi. Me like. Yksi vaaleanpunainen juttu jäi kaivelemaan, se olisi makea mustan minarin kanssa...Ei muuta kuin uusia rillejä hakemaan.

P.S. Hitto, täydelliset arkikorkkarit puuttuvat ;) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti