12.6.2012

Kengät

...ovat kuningattaren heikkous (monen muun lisäksi ;D). Jaan heikkouteni isosiskoni kanssa, joten ei haittaa, kun tietää, että joku lähipiirissä komppaa kenkähankintoja ja haaveiluja. Hyvä asia on myös se, että tyttäreni jalka on samaa kokoa. Laihtumiseni myötä muutamat kenkäni ovat muuttuneet klonksuiksi (sukka tai geelit eivät auta), joten täydennystä maltilla tarvitaan.

Facebookiin oli tullut seuraava syöte:

"Hei,
Aki Choklat esitteli eilen lehdistölle uuden
Destination Unknow -mallistonsa, joka tulee Kookengän myymälöihin elo-syyskuun aikana. Mallistossa on 8 mallia naisille ja 4 miehille. Inspiraation mallistoon Aki on saanut National Portrait Galleryn näyttelystä, jossa oli useita tarinoita tutkimusmatkailijoista.
Lisää kengistä ja Akista myöhemmin :)
t. Kata K."Nämä näyttävät syksyisen järkeviltä, mutta mielenkiintoinen ja hyvä yhteistyö. Ehdottomasti!

Tänään kipaisen Zaran kautta, kun vien toisen koiran hammasputsiin ja lounastan mieheni kanssa. Pläänini olisi löytää viikonlopun juhliin sopivat kengät. Helsingin Zarassa kokeilin ihan perfect mustia sling back -avokkaita, mutta EN OSTANUT, koska kukkarossani oli miehen antamat setelit (silloin pitää leikkiä järkevää). Nyt joudun katsastamaan Turun tarjonnan. Niitä Helsingin ihanuuksia en ole täällä nähnyt...Nou hätä! Tämä suunnitteluhan tässä on hauskaa. Ei kulu latin latia!

Arkeen roomalaiset.

Syyshaaveisiin.

Nämä olisivat lähes täydelliset.

Kuten myös nämä.

Kuvat zara.com
P.S. Näistä kengistä ei ollut varjoakaan Turun Zarassa. Nou hätä. Aikaisemmilla kengillä mennään. Kaapista löytyvät vielä muutamat, joita en ole vielä ehtinyt ulkoiluttaa lainkaan. Halvalla en päässyt, koska mukaani tarttui kaulakoru, neule, pitsitoppi ja farkut (palautan). Puhumattakaan koiran hammasputsilaskusta...auts!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti