26.6.2012

Talon väri on melkein päätetty

Olemme pähkäilleet mieheni kanssa jo viikkotolkulla talon uutta väriä. Todellista maalaustarvetta ei ole, mutta omastaan haluaa tehdä niin makean ja mielensä mukaisen, että ei halua muuttaa pois. Kauhea homma, sitä on pakko välttää. Viime maaluksella tavoittelimme jo tummanharmaata, mutta se on todellisuudessa nykymittarilla keskiharmaa. Taas saimme parasta palvelua maalikaupasta Orikedolla (Tapetti ja Matto)! Suuren ketjuliikkeen isossa kaupassa EI ollut haluamaamme maalia valikoimissa, eikä sitä tarjouduttu edes tilaamaan. Äänestimme jaloillamme.

Maalivalintamme on Tikkurilan Ultra Matt  ja sävy 612X. Uumoilemani toinen sävy (546X) oli sama, jota juhannuksena mieheni suti seinään. Sehän kiilteli kuin eivoinyttässäsanoa ja oli jotenkin liian tukkoinen. Saattaa olla, että sekoitusvaiheessa pyydämme lorauttamaan mustaa pastaa inan lisää, jotta saamme haluamamme sävyn. Siis oikeasti ihan perfect sävyä ei löydy tässä tapauksessa, kun seinä on jo ennestään maalattu! Ulkomaalikartat ovat huomattavasti suppeammat kuin sisävärikartat. Uskokaa, että kaikki on katsottu.

Tilaus on tehty. Maalin pitäisi saapua loppuviikosta. Onhan tässä muutama päivä aikaa seisoa pihalla ja pällistellä koemaalattua seinää eri valoissa ja sateessa ja paisteessa ja...

Tätä haettiin, mutta ilman kiiltoa.

Tässä meidän laudoitus ja lähellä perfectiä.

Valintamme.

Tulevaa fiilistä autotallin paikalle, mutta meillä on jo valmiina lasipariovet.. Meillä on myös kivinen patio.


.
Haaveena on tehdä autotallista hotellihuone, jonne miehemme kanssa voimme paeta matkalle ;D. Tuulessa löyhyvät verhot...

Kuvat tikkurila.fi ja meikäläisen pinterest-board nimeltään HOUSE. Klikkaa oikealta ja haluamaasi kuvaa, niin olet lähteillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti