2.8.2012

Naulakko-D.I.Y.

Oujee. Kuulun niihin höhliin, jotka tulevat juhlista kuin juhlista kassi/laukku/klutsi korkkeja pullottaen. Useammat meistä saattavat kontata nurmella muista syistä, mutta meikä pyllistelee siellä korkkeja. Siis korkkeja ei muovitulppia! Aidot pullonkorkit ovat niin kauniita, että niitä ei voi heittää pois. Isossa lasipurkissa nämä näyttävät hyvältä. Niistä voi tehdä pannunalusia (kuka niitä  käyttää?), ovikransseja, leimasimia, tonttu-ukkoja...Siis oikeasti? Useasti olen meinannut - harvemmin olen tehnyt.  Mieheni tarvitsee shamppanjakorkkeja stikkelin päähän. Luit oikein: s-t-i-k-k-e-l-i-n. Noup, en aio kertoa, mikä se on!

Tulipa tässä vastaan korkkihamsterille oiva idea niiden tärväämiseen Indiedays-sivustolta (ohjeet ja tarvikkeet linkin takana...klik, klik):


Kuvat indiedays-blogista lainattu
Tästähän lähti ideat liikkeelle. Kuvan naulakko on ehkä omaan makuuni liian sievä ja siisti, joten itse tekisin sen elämää nähneestä puusta, jonka lakkaisin varisemisen välttämiseksi. Ripustukseen käyttäisin rautalankaa (tässä ohjeessa silmukkaruuvit) tms. randomia. Vanhat hyllylevyt sopivat tarkoitukseen kuin korkki silmään *-D. Ei muuta kuin värkkäämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti