10.8.2012

Vintagea ja muuta

Kävimme tänään kamun kanssa perinteisellä Turku-vintagekierroksella. Tämä setti mentiin ilman etukäteisvalmistelua. Molemmat taisivat luottaa toisen kykyyn suunnitella reittiä. Nou hätä, mutta suunnittelemattomuus kalahti meidän nilkkaamme heti toisella kohteella. Kävelimme koko Länkkärin (Läntinen Pitkäkatu) läpi, löytämättä RETROBOTia. Hmmm...kaksi höpötiltua liikenteessä...No, ensi kerralla sitten :D. Ensimmäinen suunnittelematon pistätyminen tehtiin LAINAHÖYHENIIN, joka on muuten Turun vanhin pukuvuokraamo. Liikkessä voi tehdä myös osotoslöytöjä, koska osa vaatteista on myynnissä. Ihana tunnelma, siisti liike ja ihana liikkeenpitäjä <3.

Seuraava kappale höpötystä ja TS:n konttori. Näistä päästyämme kipasimme HEIROLin liikkeeseen Kauppiaskadulla. Täältä saa maailman parasta pastaa keitettäväksi ja kaikki mahdolliset keittiötarpeet ja -astiat. Liikkeen sisustus on jo käynnin arvoinen. Heirolin vieressä on MUOTIKUUN outlet-myymälä. Täällä tein uskomattoman löydön: täyspitkä juhla-asu 8 euroa!!!! Asu koostuu pitkästä puolihameesta ja erillisestä korsettitopista. Tästä riemastuneina palkitsimme itsemme lounaalla iki-ihanaisessa Tintåssa. Joen yli tälpuoljokke ja MINNEen. Täällä voi kuulla entisaikojen helmojen suhahduksia ja haistaa puuterin tuoksun. Bongasin pari morsiusmekkoa :D. Ostoskassiin päätyi sveitsiläinen puuvillapaita ja uustuotantoa oleva vihreä samettikassi. Kaskenkatu 2:ssa, Galleria Rayassa on Iiro Partasen (UURTE) puukorunäyttely.Pakko käydä ja hipelöidä. Televisiossa kävimme ihastelemassa kaikkea.

Toispuoljokke ja Vintage Eijas´s sai jäädä toiseen kertaan, koska aikamme alkoi olla täpärällä ja siellä ei voi vain pistätyä :D. Muutaman ketjuliikkeen kautta vielä optikkoliikkeeseen, jossa sain toimia makutuomarina.

Muutamat kirpparit olisivat ehdottomasti kuuluneet vielä kierrokseen, mutta ensi kerralla paikkaamme tämänkin puutteen. Kiitos kamulle ihan mielettömän ihanasta seurasta!

Alakuvan housut H&M. Nämä oli vain pakko ostaa, koska malli on makee, eikä tarvitse meikäläisenkään niitä lyhentää.Kuva boutiqueminne.com

Kuva hm.com

2 kommenttia:

  1. Se Muotikuu on ihan mun tuho.. Ja noi housut, niin SUA ;)!!

    ps. voisitko poistaa tuon sanavahvistuksen kommentoinnista.. Hiukkasen hankalaa lukihäiriöiselle näkövammaiselle..;)

    VastaaPoista
  2. Mene ihmeessä tsekkaamaan! Alekamoista pois vielä puolet!

    P.S. Otin ton sanavahvisuksn pois. Mulla tuli tossa heinäkuussa haittaohjelma koneeseen tänne blogiin tulleen kommentin kautta...

    VastaaPoista