12.11.2012

Haastetta kerrakseen

Tätä olen miettinyt jo tovin. Olenpa jopa kokeillutkin joskus. Osittain myös onnistunut siinä, mutta vain osittain.

Kaapissani (siellä walk in closetissa, makkarin lipastossa ja vaatekaapissa) on vaatekappale jos toinenkin. Olen kiitettävästi kierrättänyt vaatteita. Kokoni muuttui. Oli pakko hankkia sopivia vaatteita. Siis ihan alusvaatteista asti. En ikinä voinut uskoa, että alushousutkin käyvät isoksi ;P. Hups, heijaa! Nyt löytyy sopivaa kretonkia vartalon verhoksi. Kyllä. Kenkiäkin on. Kysykää vaikka mieheltäni :D.

Autoni takakontissa on lasti matkalla kohti Olga-neitiä (kunhan saan puuttuvat pari kassia kierokselta) ja sopivaa maanantaita. Sitä odotellessa.

Aionkin haastaa itseni olla ostamatta vaatteita tai kenkiä itselleni seuraavaan kuuteen viikkoon! Ei pitäisi olla paha. Joku saattaa nauraa tälle tai pitää tätä turhamaisena hapatuksena suuntaan jos toiseen. MMM for H&M pamahtaa 15.11.. Ei haittaa, koska nämä menevät webbitakkuilun takia ohi kohdaltani aina muutenkin.

Älä osta mitään -päiväkin osuus sopivasti tähän kurijaksoon (30.11.). Luulenpa, että tässä ei joudu kovastikaan kärsimään ;D. Hauska keksiä erilaisia komboja ja kaivella Pinterestistä My style -kansiota, johon olen koonnut ispiskuvia vaatteista, jonka tyyppisiä löytyy omasta kaapistani. Jännittävää katsoa, tuleeko joistakin tietyistä vaatteista lemppareita. Väri on varmaankin musta vaikka tänään korkkasin työpäivän harmaa&valkoisella yhdistelmällä. Boring? Ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti