19.12.2012

Joulua kodissa

Nyt kun koulun joulujuhlan kenraali on läpikäyty, se iski! Siis joulumieli. Olenkin miettinyt, missä se on lymynnyt tässä hankien keskellä...Oujee ja tiptap!

Eilen sain mietittyä jouluaaton menun (oman osuuteni). Kokoonnumme äitini ja isäni sekä sisarten perheiden kanssa yhteen aattoiltana ja nautimme jouluaterian. Tykötarpeita ei voi hommata liian aikaisin, koska nakkini on salaatit ja jälkiruuat. Parasta. Tämä homma on siis periaattessa jo pulkassa. Seuraavan JOULUasian kimppuun:

Kuinka joulu näkyy kotona? Rehellisesti sanottuna ei vielä muuten kuin punaisen olkipukin muodossa. Jep ja kuopus valitsi sen. Eihän se joulu tule ilman punaista olkipukkia ;D. Siellä se jököttää ja kirkuu keskellä valkoista pöytää. Oikeastaan ihan hieno...

Oikeaa kuusta meille ei sisälle voi tuoda. Kuusen virkaa on hoitanut mm. valkoiseksi maalattu koivu, paperikuusi, kelo, karahka...Lapset ovat halunneet aina koristella kuusta/virkaa hoitavaa sen miljoona kertaa ja saman joulun aikana.  Suodaan heille se ilo. Saattaa olla, että paperikuusi kiikutetaan alakerrasta jälleen ylös. Ainakin kuopus on pyörinyt ympäri huushollia ja todennäköisesti päänsä pahki miettinyt sen sijoituspaikkaa <3.

Ainut myönnytys minimalismista tämä kuusi ja sen koristeet. Lapsiparat.

Meillä voisi näyttää tältä, jos Kuningatar saisi käskeä:


Testattu.


Todennäköinen tämän joulun kansankuusi.

Työn alla.

Tämäkin on jo.

Meidän makkariin. Taidan laittaa heti.Ei hyasinttejä. Tukehdun. Toteutus hieno. Amaryllis voisi toimia.

Tuo seinäkuusi menee ihan varmasti läpi, eteisen seinä on mustalla liitutaulumaalilla maalattu. Niin ja karjalan käet voi tehdä mustasta tai valkoisesta kartongista ja silkkipaperista. Ja onhan minulla niitä viime jouluna tehtyjä origamitähtiä (löytyy mm. AITO kultasepänvertsaan ikkunasta). Lähdenpä hakemaan ne vaikka aluksi...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti