16.12.2012

Talvijuoksukengät

Olisi aika hommata toiset talvijuoksukengät. Melkein toista talvea olen painanut jo Icebug-juoksutossuilla, jotka ovat ns. maastojuoksutossut (tekniset nastat). Tossut ovat toimineet loistavasti, mutta nastat pitäisi nyt saada alle. Tällaista jääkeliä ei viime talvena ollut montaakaan kertaa. Saattaa olla, että ne kovimmat jääkelit olivat sairaslomani aikana.

Kauppojen tarjonta on aika suppeaa. Netistä tilasin jo yhdet Icebugit (Anima L), mutta niissä ei ollut nastoja ja mukana oli lappu, jossa ei suosita asfalttijuoksua. No deal. Intersportissa on tarjouksessa kahdet mielenkiintoiset tossut: Icebugit (hiilikuitunastat) ja Salomonit (Spikecross ja hiilikuitunastat). Salomonit olivat selkeästi nopeaan juoksuun ja Icebugit tutut turvalliset vaimennetut ja tukevat. Hinnaltaan molemmat ovat hitusen alle 150 e. Harmi, että kantisale (30%) meni umpeen JO 2.12.

Mietin muutaman tovin, kummat lähtee messiin. Nyt kallistun ehkä piirun verran enemmän Icebugien suuntaan. Kokemuksia noista Salomoneista (Spikecross)?Nämä ovat parinsadan Snowcrossit...UUU, nilkkapysyisi kuivana ja lämpimänä <3.

2 kommenttia:

  1. Hommasin itselleni nuo Salomonit, koska Icebugeista oli kokoni loppu. Olen ollut ääreist tyytyväinen Salomoneihin. Lesti on kapea, mutta napakka kun taas Icebugien lesti on väl-jä!

    VastaaPoista
  2. Talveksi 2013-2014 hommasin myös Icebugit Intersportista. Hiilikuitunastat ja AIVAN loistavat pitkään juoksuun. Ostin myös tarralla kiinnitettävät nilkkasuojat...toimii! Nyt taas on jääkelit. Here I come!

    VastaaPoista