14.12.2012

Urheilusta käy sovittaminen

Nyt on lähes kaikki Maison Martin Margielan vaatekappaleet soviteltu ja asusteet hypistelty (poislukien untuvatäkkimäistä takkia ja jättikokoista merimiestakkia). 

Blogimaailmassa kohistiin mittavasti tästä yhteistyöprojektista, koska mallistoa ei varsinaisesti oltu suunniteltu ketjulle, vaan oli kerätty menneiden kausien vaatekappaleista ja asusteista. Olen pitänyt MMM:n muotitaloa muotimaailman kapinallisena ja sen vuoksi oma kiinnostukseni heräsi kokoelmaan. Ylöspano kaikkinensa näytti minimalistisen mielekkäältä. 

Nettikauppaan en julkaisupäivänä ehtinyt ja luulenkin, että se ruuhkautui. Yllätys kuitenkin meikäläiselle on ollut se, että vaatteita on löytynyt kaupoista ja näyttääpä nettikaupassakin niitä vielä olevan ja parasta on se, että vaatteet ja asusteet on hinnoiltaan alennettu todella rutkasti ja ripeään tahtiin. Ainut normihintainen ostokseni oli beige mekko, joka tuli pelkän pukupussin muodossa.  Ei tullut siitä mekosta kuitenkaan kauppoja. 

KOP-kolmion liikkeessä olen päässyt sovittelemaan kyseiset kretongit. Viikko sitten perjantaina mukaani lähti todennäköisesti vaatekaappini aarteeksi päätyvä merinovillainen pooloneule. 

Kuvien yhteydessä enemmänkin kommentointia yksittäisistä vaatteista. Kuten jo aikaisemmin mainitsin, on osa vaatteista tarkoitettu kaksikymmentä senttiä pidemmille daameille ja jäivät siitä syystä odottamaan tangolle sopivampaa vartaloa. 

Osa vaatteista on todella reiluja. Koot XS ja 34 olivat passeleita, jos vaan oikeaa kokoa löytyi. Mekot ovat suuria, mutta täytynee pienentää itse. Laatu oli erinomaista ja materiaalit villaa, silkkiä, puuvillaa ja nahkaa.
Nahkatakkia vielä mietin. Takanaolevat lerpakkeet näyttävät jotenkin ontuvilta...Keskimmäisen kuvan silkkitrikoomekko tulee olemaan kesällä varmaan yksi lemppareista. 

Kiiltolegginsit (ei paljetteja) olivat ihan jees, mutta mietin käyttöä ;D Oikealla oleva body oli alussa lempparini, mutta omat rinnat olivat eri kohdissa kuin kovat kupuset. Alarivin neule olisi ollut ihan must, mutta oli loppuunmyyty. Hame oli minulle väärän mittainen.

Ylärivin legginseille en löytänyt mieleistä kaveria.

Ylärivin body ihan jees, muttei värinä mulle. Alarivin nahkahousut liian suuret ja pitkät.

Tässä mun lempparit. Alarivin mekko silkkiä ja villaa ja merinovillaneule <3. Punainen mekko malliltaan kiva, mutta PAINAVA!

Jakku vielä matkalla. Saa siis nähdä. Housut kooltaan epäsopivat ja kovat. Vaativat varmaan miljoona pesua, mutta ei minun koneessa ;P.

Alarivissä beige mekko, josta ylhäällä kerroin ;D. Alarivissä lerpakenahkatakki, jonka kainaloissa kuuluu olla julmetut reunat. Eipä tule nahkatakkipulmaa eli hikoilevia kainaloita. Takissa ei ole vuorta, joten mietin vielä sen todellista käyttöä ja tarvetta.

Ylärivin mekossa julmetun paljon kangasta makuuni. Alarivin pitkä hame sai takapuoleni alapuolelle  ilmestymään ihmeellisen kuplan. Ei mun juttu tai siis mun takapuolen juttu. Alarivin paitis voisi olla monikäyttöinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti