20.2.2013

Kuningatar isolla kirkolla

Pyörähdimme pääkaupungissamme tässä viikolla. Pääasiamme toki oli kuopuksemme viihtyminen hiihtolomalla siskon Roomassa lomailun ajan. Lempparipaikkojaan ovat mm. Sea life ja luonnontieteellinen museo.

Pääsipä sitä kuningatarkin kuluttamaan kengänpohjiaan kauppakaduilla muun kulttuuripläjäyksen ohessa. Olen viime aikoina miettinyt ostoskäyttäytymistäni kerran jos toisenkin, siksi Helsinkikään ei enää saa päätäni pyörälle. Todennäköinen syy on ehkäpä sesonkien välinen hämmennys. Tai kukkaron keveys. Tai tunne siitä, että tämä on niin nähty. Tai ikävystyminen. Tai se, ettei pääkaupunki tarjoa sen kummoisempia ostosmahdollisuuksia. Tai en vain tiedä niistä. Tai en välitä tietää. Tai jotain.

Yksinkertaisesti KEVÄT ei pläjähtänyt naamalleni kuin ainoastaan marimekon myymälässä Aleksanterinkadulla. Hieno ylöspano! Piponi sointui hienosti liikkeen värimaailmaan. Sitruuna. Slurps. Stockankin ravasin portaita pitkin lähes kuntoilumielessä ;D. Kwaak, kwaak! Hyvää kaffetta ja baakkelssi oli. LUMIn ja Samujin myymälä on kuitenkin aina nähtävä. Nyt ei tarttunut mukaani mitään, syystä, että Stockan verkkokaupan -20% houkuttelee vielä muutaman päivän...


marimekko.com

Paperimainen yksinkertaisuus monkista.

Ihana pullerohihainen swetari Zarasta.


Mukavat alusvaattet monkista.

H&M trend. Näpsäkkä päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti