18.2.2013

Lapsen huoneesta nuoren huoneeksi

Kuopuksen huone kokee muutoksen. Olemme yhdessä tyttäremme kanssa suunnitelleet huoneen sisustusta. Tytär kelpuutti huoneen seinien väriksi lumenvalkoisen. Saattaa olla, että seinään tulee jokin valokuvatapetti (RTV). Raision IKEAssa kakkoskerroksessa heti oikealla on huoneessa se fiilis, jota haetaan. Loft eller industrial med mys...

Huoneeseen jäävät: lattia (lankkutammiparketti), yksi seinä lasiliukuovilla (valkoinen), musta taottu sohvasänky, työpöytä (valkoinen levy, valkoiset metallijalat), kattomateriaali (valkoinen).

Huoneesta lähtevät: munakoisonvärinen seinä, siihen sopiva valkoinen, kattovalaisin (vanha koulun pyöreä lasilamppu huutikselta), rivi seinäkaappeja häntänupeilla, ISO nukkekoti, valkoinen pikkusohva, pellavatyynyt, itämainen matto, pellavainen sängynpeitto, verhot ja laskoskaihtimet (pellavaa), seinälamput ja julmettu määrä leluja. Historiallissävytteiset legot jäävät ;D.

Uutta: mustat laatikot sängyn alle, kattovalaisin, tuoli, uudet seinäkaapit, matto, sängynpeitto, viltti, tyynyjä, verhot ja kaihtimet ja uusi musta roomalaishenkinen työpöydän tuoli (puristettua muovia).

Tällaisia ollaan tyttären kanssa pähkäilty:

Kaappeihin tulee ovet.Tämä kuvio on oikeasti lähes näkymätön (white on white)


Ajatuksena on, että huoneesta ei tulisi liian graaffinen, vaan siinä olisi orgaanisia elementtejä (linnut ja puut). Saattaa olla, että esim. matto muuttuu yksiväriseksi ja tyynyt isompikuvioisiksi. Lisähöystöksi tulevat mm. musta lampaantalja, joka on tilattu jo synttärilahjaksi (wink, wink). Peilikin on jo valittu.

Jos tuo seinä tulee kivi- tai betonikuvioksi (luulen että kuopus ei lopulta kelpuuta), verhot muuttuvat valkoisiksi jne. Katsotaan, mitä saadaan aikaiseksi.

3 kommenttia:

  1. Ihania juttuja! Meilläkin pian vastaavat pohdinnat ovat avankohtaisia - jee!!

    VastaaPoista
  2. ... ja vielä, ootko käynyt täällä http://www.littleliberty.com

    VastaaPoista