6.11.2013

Gaalaa pukkaa


On aivan ihanaa, että joku tai jotkut tahot jaksavat järjestää suuria juhlia - Gaaloja. Olen saanut ilokseni osallistua niihin itse kutsuttuna tai mieheni daamina. 

Parasta on juhlan odotus ja kaikenlainen suunnittelu, joka siihen liittyy. Aloitan yleensä puvusta, joka ei liene yllätys. Omistan muutaman ison juhlan puvun runsaine helmoineen. Yksi niistä on jossain ikilainassa (kuparinen silkkipuku, jossa  on silkkishifonkia ja malliltaan empire) eli se ei tule kyseeseen. Musta olkaimeton helmikirjailtu ja isohelmainen gaalaleninki on niin raskas, että epäilen sen pysyvyyttä ylhäällä. Kaksosteni koko on muuttunut ostopäivän E:stä napakaksi C:ksi :). Mieheni pitää tästä puvusta. Yhtenä vaihtoehtona on kalman... ei vaan haalean pinkki vedostettu shifonkipuku, jonka helman saa alushameella mukavasti tötterölle. Tyttäreni pitävät tästä. Sitten on ne, jotka ovat tuoreeltaan lattialla pyörähtäneet. 

Saattaa olla, että olen päättänyt puvun. Pidätän oikeuden muutoksiin ja viime hetken paniikkiostoksiin :). Puku ei varsinaisesti ole gaalapuku, mutta ehkäpä se siinä viehättääkin.Helma on leikisti pitkä. Kuningatarhan saa itse päättää. Tässä on mukavasti pientä kapinaa. Eikö?

Olen varannut kampaajanja tietenkin parhaan juhlakamuni eli siskoni kanssa samaan paikkaan (CLIPP) ja aikaan. (POKS!) Saakohan siellä juoda shamppanjaa?

Minun ylhäinen korkeuteni, joka tietää minkälainen leikkaus/kampaus kenellekin sopii, ei osaa päättää omaa kampaustaan! Ei yllätä, ei! Onko jokin allaolevista sinun suosikkisi? Haluan, että hiukset näyttävät huolettomilta ja osa hiuksista tulisi otsalle tai jotain. <3

Puku Zara.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti