30.11.2013

Perfect eyelinerSilmäni vuotavat. Takuuvarmasti ne vuotavat silloin, kun olen menossa juhliin ja viimeistelen silmämeikkiäni näyttävillä rajauksilla. Todellakin ne vuotavat viimeistään silloin, kun kipitän korkkareissani helmat korvissa autosta juhlapaikan ovesta sisään. Äkkiä vessaan tsekkaamaan, onko ne silmät paikallaan. Vähintäänkin toisen silmän silmärajauksen nurkassa on lammikko, joka saattaa hetkenä minä hyvänsä lähteä valumaan viiruna alas poskea. Kuulostaako tutulta?

Nyt tuli mitta täyteen ja Viking Gracella ollessani kysyinkin kosmetiikkaosaston myyjältä apua ongelmaani. Olinkin saanut jo aikaisemmin vinkkiä hyvästä linerista, mutta en uskonut ennen kuin kokeilin. Nyt sen uskon: Sensai liquid eyeliner 38°C. Mahtava sivellin kaikenlaiseen rajaukseen ja pysyy todella hyvin sekä lähtee lämpimällä vedellä. Olen vakuuttunut!
P.S. Älä ruttaa paketin ohjelappusta, jossa neuvotaan värisäiliön asennus kynään. Oli hieman kinkkistä. Älä luovuta, kyllä se väri sieltä sitten lähtee tulemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti