17.11.2013

Perus

Isabel Marant ja Henkkamaukka. Netti meni luonnollisesti taas tukkoon julkaisuajankohtana. Turkuun ei tullut läheskään kaikkia malliston vaatteita. Tämä on niin nähty! En aio valittaa enempää. Mallisto on todella pidettävän kaunis ja marantmainen.

Olin ajatellut hankkia itselleni tämän ihanan harmaan perusneuleen:


Tämä mekko kummitteli myös mielessäni:


Neuletta ei Turussa ollut enää lauantaina. En tiedä oliko ollutkaan. Se jäi siis tällä erää haaveeksi. Mekko löytyi ja sovitinkin sitä (oli pientä kokoa btw). Malli oli ainakin meikäläisen päällä helmastaan enemmän trumpettimainen kuin tuossa kuvassa. En sitten tiedä sähköstyikö silkki sovituskopissa. Hiukseni olivat ainakin pystyssä. Tiedä sitten oliko se pystyssä innostuksesta vai mistä. Buutseja oli jäljellä yhdet, kokoa 41. Kiikutin hienossa kangaskassissa liikkeestä ulos lopulta vain tämän:


paidan. Koon 36 hihat olivat alasuustaan niin kireät, että minun oli pakko ottaa koko 38, vaikka se nyt sitten muualta lötköttääkin. Ei kyllä haittaa tuossa mallissa. Paita on ohutta silkkiä, jossa kulkee metallilankaa mukana. Seuraava paita jäi vähän vielä mietintään ja siitä taasen koko 34 oli passeli. Hieman heittelehtivää tuo kokopolitiikka. Onnekseni en päässyt niitä netissä edes ostamaan, koska kaikki klikkaukset olisivat menneet kokonsa puolesta väärin.


Haaveilitko jostain malliston vaatteesta? Onnistuitko sen hankkimaan itsellesi? Vai vähät välität moisista yhteistyömallistohömpötyksistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti