3.7.2014

Ripsiväri-ihastus

Ripsiväri on meikäläisen jokapäiväinen ystävä. Olen sutinut ripsiini todennäköisesti kaikki mahdolliset merkit. Jotkut pysyvät paremmin, jotkut huonommin. Jotkut lähtevät paremmin, toiset kivuliaasti tai ei kulumallakaan. Osa kuluttaa ripsiä, osa ei. Useimmat löytyvät ennen iltaa poskiltani, mutta tämä ei.

Olen todennut, että minulle sopii kunnon harjallinen väri. Vahingossa olen ostanut olemattoman piikkitapin ja söhäissyt sen lähes aina silmääni. Tarvitsen kunnon harjan, lähes pulloharjan. Väri saa olla mielellään mustaakin mustempi ja geelimäinen. Juhlaan saan kuituripsarilla loihdittua kunnon räpsyt, mutta arkeen ja useimmiten myös siihen juhlaankin vetaisen L'Orealin mangaa. Peittoaa useimmat kalliimmat merkit kirkkaasti pysyvyydellään, erottelevuudellaan ja helppoudellaan. Me like. Esikoiseni käyttää samaa ripsaria ja hui, kuinka huimat ripset hän saa aikaiseksi!

Hinta on normisti 14-16 euroa ostopaikasta riippuen. Löysin hypettämäni ripsivärin nyt Skanssin Cittarista tarjouksesta 10 euroa!  Hopi, hopi, jos pidät tästä tuotteesta. Niitä oli vielä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti