2.7.2014

The Queen or not the queen?

Muistin virkistykseksi esittelen tulevat synttärijuhlapukuni, joista mainitsin jo aikaisemmassa jutussa. Molemmat on hankittu paikallisesta Zazabellasta, jossa olen asioinut jo ennen varsinaisen liikkeen perustamista vuonna jotain.

Vaaleanpunertava oli totaalisen väärää kokoa ja se piti pienentää. Sovittaessa ei edes puvun muotoa kunnolla näkynyt, mutta onneksi osasin kuvitella sen. Nyt Niinan koneen jäljiltä se on täydellinen. Puku löytyi alerekistä. Myyjä oli hieman epäilevä, mutta onneksi olen jo iso tyttö ja pidin tässä pääni. Sopivan hörsö ja epäsopiva näille luvuille. Mukavasti ristiriitaa siis! Kuvassa puku vielä alkuperäisessä tilassaan. Helman lupaan pöyhiä kunnon hörsylleen.
Tämän puvun rakas aviomieheni halusi ostaa minulle. Tämä on varsinaisesti hääpuku, mutta sinäänsä sopii teemaan sillä meillä on syyskuussa tämänkin asian tiimoilta juhlapäivä. Tänne alle Nina Viljanen teki toiveestani tyllialushameen, joka kurkistaa hieman helman alta. Helma ei ole mielestäni yhtä runsas kuin tässä liikkeen kuvassa. Vyötäröllä ei onneksi ole tuota systeemiä.


Kuva zazabella.com
Alakuvan kengät ostin alkukesästä. Valkoisen puvun juhlan luonteesta johtuen, sujautan nämä ihanuudet jalkaani vasta loppuillasta ja housujen kanssa. :)Katsotaan sitten viikon päästä, saadaanko julkaisukelpoisia kuvia näistä asuista aikaiseksi. Toivottavasti edes kurkistuskuvia. Kampausjuttua myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti