9.4.2012

Pääasiaa

Hiusinspiraatiota etsimässä. Minusta hiukset ovat kuningattaren kruunu (silloin kun lasken arjen kuningattaren kruunun päälaeltani keikkumasta ;D). Olen menossa tapaamaan ihanaista Jenniä jälleen Clippiin loppuviikosta.

Olen edelleen niin fiiliksissä näistä pastellisävyistä. Juu, rauhoittukaa: nämä saa purkista tai maskarasta ihan vain väliaikaisesti;D. Pohjan on oltava vaan vastaanottavaisen vaalea. Tuota mallia olen sitten pähkäillyt. Saattaa olla, että muistutan liikaa itseäni tiedättekyllämilloin. Toisaalta asiaan voi vaikuttaa myös se, että painoni on nyt lähes sama kuin silloin (mission complited). Naamani on kyllä nähnyt paljon vettä virtaavan Aurajoessa ;D. Ei haittaa, mitään en antaisi pois. Kiva luulla näyttävänsä hyvältä. Siinä se itsetutkiskeluosio.

Thinking about a new hair style and colour. Trying to get some lenght. I like the pastel shades, but temporary. So the base must be blonde. Lovely for the summer.

Jostain vanhasta Trendistä.

Anja Konstantinova

Arizona Muse Self Service

Angelica Blick via hennes blog

Tuli kuvahaulla  "pink hair"

Korealainen muotilehti W

Korealainen muotilehti W

Anja Konstantinova and her cat
Summa sumarum: ei etufledaa, vaalea, sotkuinen peuhko. Ei luulisi olevan vaikeaa ;D. Kivaa tämä pähkäily...Sitten istun tuoliin ja sanon "ihan vaan siistitään"...Vitsi, vitsi! En koskaan. Enhän?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti