9.5.2013

Mansikka-aika ja lähes täydelliset aurinkolasit

Kiireisen työviikon ja harrastustohinan lomassa olen onnistunut tekemään ministi vaateostoksia ja löytänyt lähes täydelliset pyöreät aurinkolasit.

Olen juoksukiellossa vihoittelevan akilleen kantapääni (jänne ;)) takia, joten kaupoissa kiertelykin on kivun takia jäänyt todellakin minimiin. Ei työkiireiden eikä loppuvien harrastuskausien (lue: näytöskiireet) johdosta siihen olisi ollut aikaakaan. Täsmäkäyntini Zarassa tuotti tulosta.

Ihmeekseni huomasin silmieni hakeutuvan omituiseen väriin, joka Zarassa on nimetty mansikaksi (strawberry). Oikeasti olin hakemassa pientä piristysväriä nuden seuraksi oranssihtava pinkki eli lohi (salomon) tai mitä näitä nyt onkaan...Saattaa olla, että väri toimii vain keväällä. Saapi nähdä. Mutta nyt tämä jysähti.


Saanko esitellä mansikkani:

Toppi Zarasta. Ihana leikkaus.

Housut Zarasta. Yksi lempparimalleistani. TRF.


Kuva campadre.com. Michael Kors.

Lähes täydelliset pyöreät aurinkolasit löytyivät nettishoppi CAMPADRESTA, josta olen useasti tehnyt loisto-ostoksia. Lasit ovat MICHAEL KORSilta ja varustettuna ihanalla liukuvärjäyksellä sekä tummalla kilpparisangalla, joka sopii asuun kuin asuun. Hetken joudun laseja vielä odottamaan nenälleni, mutta mittojen puolesta vaikuttavat lähes täydellisiltä. Jouduin vertailemaan mittoja omiin aurinkolaseihin, koska niiden suhteuttaminen on todellisuuteen todella vaikeaa. Minä tiedän. 

Täydellisiksi en laseja voi vielä arvottaa, koska fyysisesti en ole päässyt näitä päähäni kokeilemaan. Arvatkaa olenko näitä etsinyt? Siis PYÖREITÄ! Termi näyttää olevan yllättäen paikallisissa ketjuoptikkoliikkeissä tuntematon....nenälleni tungetaan lähes poikkeuksetta soikeita ja kissamaisia laseja...ARGH!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti