14.2.2012

Erilainen työpäivä
Aamulla saliin ja ohjelmassa hiphop ja lattarimix. Ihana ryhmä (3.-9.lk) ja taitava ohjaaja. Tanssaajat ehtivät harjoitella kaksi sarjaa läpi. Taitavia. Lounas (nopea), hörppy kahvia (ihan hyvää) ja bussille. Bussin nokka neljänkymmenenkahden lapsen/nuoren kanssa kohti Alfa-liikuntakeskusta. Kerrankin meillä oli ihkauusi bussi, joten matka sujui mukavasti. Perillä telinevoikkaa Maijan ohjauksessa ja pöytätennistä kollegan ohjauksessa. On ääreist tärkeää, että oppilaat saavat toisinaan ammattiohjaajan käsittelyn. Innostaa tavattoman paljon ja kynnys kohti aktiiviharrastusta madaltuu huomattavasti.

Itsekin pääsin pyöräyttelemään vanhasta muistista telineet läpi. Itsekseni hihittelin, kun pienet prinsessat katsoivat silmät lautasena, kun erkkaope heitti eritasonojapuille oikonojaan ja siitä heilauttaen kiepin kautta alas. Rispektii, sano :D. Nyt en siis enää opeta liikuntaa, mutta ennen kyllä. 

Ihanaa oli! Lapset nelosen tytöistä seiskan poikiin näyttivät nauttivan ihan kybällä. Kaikki tekivät innolla telineitä, permantoa ja tramppaa. Lupautuipa muutama isompikin poika harkitsemaan harrastuksen aloitusta. Liekö parkour-innostuksella jotain tekemistä asian kanssa :D ?  

Lauantaina klo 16 voi mennä Alfaan tutustumaan voimistelun saloihin ohjauksen kera. Pöytätennis näytti mukavalta ja posket punoittivat salilta ulostulijoilla. Jes! Ensi vuonna taas!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti