8.2.2012

Kuningattaren keväthimotukset

   
Ihan randomina heittelen tähän joitain himotuskuvia. Ei tarvitse ottaa vakavasti. Kevään värikartta on näköjään meikäläiselle kasitkytluvun pastellinen (been there, done that). Jos jokin väri pastelleista pitäisi valita maustamaan kevätgarderobia, olisi se mintuhtavan vihreä ja roosahtavanpinkki ripauksella keltaista. Värejä raikastamaan on ehdottomasti plokattava VALKOINEN. Kevättalvi näyttää olevan aina merellinen/pastelli/kukikas/vaalea. Miten se aina näyttää uudelta ja hyvältä? Kesällä nämä hurahdukset saattavat aiheuttaa pientä naurunkiherrystä ;D. Ei haittaa.

Voiko aikuinen nainen pukeutua esim. vaaleanpunaiseen? Voiko aikuisen kuninkaallisen hiuksissa olla punkgenren värejä? Tyhmä kysymys! Ei tee yhtään tiukkaa. :D


P.S. Onneksi tämä himotus on vielä jäänyt kollaasien vääntämiseksi. Joudun kyllä tänä keväänä tietystä syystä nakkelemaan niskaani pari kokoa pienempiä kledjuja, joten hankinnoilta en voi välttyä. Iallafall keväisin on ihana löytää omatkin vaatevarastonsa uudelleen. Oi, sitä tunnetta kun kaapista löytää toinen toisensa jälkeen vaatekappaleita, joita on loppukesästä alenalenalesta luullut välttämättä tarvitsevansa. Höpöä, mutta totta. Luulisin ;O. Mites sulla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti