26.2.2012

Shopping in London

Kuva TOPSHOP

Lontoon keikkamme päätarkoitus ei ollut shoppailu, mutta jotain päätyi matkalaukkuun kuitenkin. Odotin paljon muutamalta liikkeeltä, joita ei tällä Suomessa vielä ole: Topshop ja COS. Westfieldin ostoskeskuksen TOPSHOP oli pienehkö ja siellä näytti olevan vain street fashionia napapaitoineen kaikkineen. Keskustan TOPSHOP (Oxford circus) oli valtava ja huikea. Varsinkin alakerran vintageosasto ja suunnittelijoiden retroilut olivat hienoja. Musiikki pauhasi kyllä liikkeessä niin kovaa, että aloimme voida tyttäreni kanssa pahoin :D. Harmi, että visiittimme kyseiseen liikkeeseen jäi lyhyeksi, eikä kassalle asti päästy. Yllättäen mallistot kiinnostivat äitiä enemmän kuin tytärtä. Seuraavaksi marssimmekin perusjenkkiläiseen GAPiin, josta tytär löysikin chinot, vyön ja paitiksen. Husbandi pari paitaa ja meikä ihanan korallin neuleen. Parissa COSissa kävimme: Westfield ja Oxford circus. Tykkäsin. Ostan mielelläni netistä tai tulevasta Helsingin liikkeestä.

Kuva GAP

Interiööri COSista Oxford circuksesta. Kaikki kalut designia. Liike sinänsä jo nähtävyys. Skandinaavisydämeni sykähteli <3.

Lelutaivas Hamley´s oli pienoinen pettymys etukäteissuitsutuksesta huolimatta. Jotain uniikkia siellä oli: yläkerrassa Harry Potterin osasto. Sieltä kuopus osti Ginnyn taikasauvan. Isi osti ufon...mutta se on ihan oma tarinansa. Legot löytyivät Westfieldin ostoskeskuksen LEGO-liikkeestä.


Kilburn high roadilla oli yllättäen TK-maxx, josta olimme saaneet vinkkiä jo ennen reissuun lähtöä. Paikka on lontoolaisten outlet-ketju. Löysin täältä Hilfigerin farkut täydellisessä harmaansävyssä, Nicole Fahrin cashmirneuleen, All Saintsin repaleneuleen ja Geoxin ihanat kuuskytlukuset sling back -avokkaat (beiget). Kasseja oli miljoona, matkalaukkuja yksi. No deal. Husbandi löysi Calvin Kleinin pellavapaidan. Rekit ovat täynnä yksittäiskappaleita, joten meidän oli pakko käydä liikkeessä ma, ti, ke ja to. Kävimme myös keskustan vastaavassa liikkeessä, jossa oli myös luksusmerkkejä enemmän.

Harrod´s oli elämys. Tavaratalo oli todellinen nähtävyys ja turisteja näyttikin paikalla olevan myös lisäksemme muutama. Olin aikeissa ostaa Burberryn huivin kadonneen tilalle (prkl !), mutta pirulaiset maksoivat 5 e enemmän kuin Stockalla. Käytän kuponkini, kiitos! Samaten Cambridgen värikkäät satchelit vetivät puoleensa, mutta hinta hitusen korkeampi kuin nettikaupassa. Sinne jäi sekin.

London Fashion Week oli samaan aikaan kuin mekin Lontoossa. Homma näkyi päiväsaikaan vain Govent Gardenissa bloggaajien tunkiessa ulos mustista takseista ja Selfridge´s tavaratalon näyteikkunoissa.

Perusshoppailut Zarassa, jossa olikin jahtaamani v-aukkoinen valkoinen pehmoinen t-paita. Pakko oli ottaa messiin, koska näitä ei usein tule Suomen liikkeisiin.

Budjasimme Kilburn High Roadilla, josta pääsi tubella kätevästi ihan mihin vain. Talo sijaitsi Norh Westissä, joka uutisia seuraten olikin suhteellisen levoton paikka. Hups! Onneksi lasten kanssa matkatessa ei tule liikuttua myöhään ulkona.

Tässä pikaisesti raporttia shoppailusta. Myöhemmin briiffi nähtävyyksistä ja elämyksistä.

Kuningatar kuninkaallisten joukossa ;D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti