4.2.2012

Kuningattaren meikkipussissa ja vaatekaapissa

...on uutta. KICKS Skanssi on kuningattaren hovitoimittaja. Sieltä saa aina yltiöhyvää palvelua halutessaan ja toisaalta kukaan ei tuputa. Myyjät ovat ehdottoman ammattitaitoista väkeä. Tänään pienellä pyrähdyksellä kyseiseen liikkeeseen matkaan tarttui seuraavaa:

1. djv:n kuituripsariuutuus. Aikaisempaa kokemusta on perusversiosta ja xxl:stä. Loistava toimintaripsari.  Ripset eivät tökötä, pysyy kuin tauti ja pestään lämpimällä vedellä. Ostin pakkauksen, jossa oli tuo tavallinen ripsari mukana. Annoin sen teinin käyttöön.

2. batiste dry shampoo tropical tuoksuna coconut. Tämä on arkikuivashampooni, koska hinta on alle seitsemän euroa. Kaapista löytyy mm. tigin tuotteita, joita ravistelen juhlapöyheyksiin...Kuivareita en käytä "puhdistaakseni" tukkaa, vaan antamaan nostetta ja rakennetta. Bonuksena tulee iiiiihhhhhaaaana tuoksu, joka tuntuu nenään koko päivän.


Vaatekaappiin varasin tämän jakkupuvun:
lindex
Kuva Marc O´Polo

Näitä oikeanpuoleisia housuja joutuu vielä odottamaan.

Kuva täältä
P.S. Tuo jakkupuku on nähty erään ruotsalaisen bloggaajan päällä ja näytti jopa itsenikin päällä miljoona x makeammalta, kuin noissa yksittäisissä kuvissa. Svinsöt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti