21.3.2012

A Queen with a dragon tattoo

Hola,

Tänään kävin lunastamassa sen joululahjaksi saamani tatuoinnin Jokertattoossa. Olin taitavan Jussin nakuteltavana. Tässä on artisti, joka on oikeassa ammatissaan. Bonuksena sosiaalisuus. Kiitos! Voin lämpimästi suositella Jokertattoota tatuointia harkitsevalle.  Mukanani oli lahjan antaja, rakas mieheni. Thanks <3. Kädestäpitäjää ei Jussin käsittelyssä tarvittu, vaikka olenkin vielä toipilas.

Ja mitäs laitettiin? Niskassani on ollut jo vuosia yhdeksän tähteä, jolla on itselleni hyvin henkilökohtainen merkitys. Halusin kuitenkin jotain lisää ja se jotain napsahti eräänä yönä mieleeni. Unettomana tuijotin tähtitaivaalle ja siellä se oli: lohikäärmeen tähtikuvio! Tämä kiertää nyt hienosti olkapääni yli.En niin kauhiasti ole horoskooppien perään, mutta tässä on paljon takana tarinaa, symboliikkaa jne. Olen syntynyt lohikäärmeen vuonna, nyt on lohikäärmeen vuosi ja nämä nyt sopivat tuohon vanhaan kuvioon. Seuraavassa lohikäärmeen luonnehdintaa (uskokoon, ken haluaa):

Lohikäärme

Kiehtova ja ihailijoita keräävä lohikäärme on voimakas liittolainen, jolla on voimakkaat mielipiteet. Hän rakastaa hyviä keskusteluja ja jakelee joskus mielipiteitään, vaikka niitä ei edes kysytä. Hänen tavoitteensa ovat korkealla ja hänellä on kova tahdonvoima. Lohikäärme on myös tunteellinen, mutta hän suuttuu helposti. Lohikäärme on pitkävihainen ja hänen kostonsa on armoton. Hän inhoaa rutiineja ja innostuu kaikesta uudesta. Lohikäärme on johtajaluonne. Kiinassa syntyvyys nousee taivaisiin aina lohikäärmevuosina, koska vanhemmat uskovat lapsiensa olevan onnekkaampia lohikäärmeinä :D.

(Tuota armotonta kostoa en tunnusta, koska unohdan vihani yhdessä yössä. Vihaaminen on turhaa energian hukkaamista. Love and peace!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti