12.3.2012

TOIPILAS THE Q SISUSTAA

Vartalo ja sisuskalut huutaa, mutta pää elää. Jatkan tuota sisustuspuuhaa. Kohteena edelleen ruokatilan yhteydessä oleva oleskelualue. Ruokapöydäksi olen jo lukinnut sen Hayn loop-irtojalat ja omavalintaisen pöytälevyn sekä stockholmfurnituren snäckanit ilman käsinojia. Astiakaappisysteemi vielä uupuu.

Sohvapöytäajatuksia. Ihan ekana oli mielessä Hayn tarjotinpöydät, mutta ne on niin nähty...Verkkokalvolleni jäi kummittelemaan nämä vitsikkäät tablot normann copenhagenilta, jotka kävisivät materiaaliltaan vuoropuhelua niiden ryokapöydän tuolien kanssa. Haavessani on kyllä ollut ikikamalankulunutharmaaksivirttynyt ovi tms, johon askartelisin betonikehikon ;D, mutta löytö on antanut odottaa itseään (ellen lähde toivioretkelle saareen moottorisahan tms. kanssa). Muuuuaaaaahhhhaaahhhaaa. Kun tarkemmin ajattelen taidan pysyä tuossa D.I.Y. -ajatuksessa ja laittaa rakkaan hubbyni asialle.

Fiilistellen:

normann copenhagen

normann copenhagen

ikea
Loppuna budjettiosio. Asiassa on vain yksi mutta: mihin ¤#?&%" laitan leh-det? Alimmassa ne saa edes johonkin. Any idea?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti