Metkat jauhelihapihvit
Valmistuvat nopeasti ja pysyvät hyvin koossa
Viisi annosta
Viisi annosta
500 g naudan paistijauhelihaa
2-3 isoa sipulia hienoksi silputtuna
1 maustemitta jauhettua valkopippuria
2-3 isoa sipulia hienoksi silputtuna
1 maustemitta jauhettua valkopippuria
maun mukaan mustapippuria
turaus amerikkalaista hampurilaiskastiketta
1/2-2 tl merisuolaa (en laita itse lainkaan :D)
1 pieni prk smetanaa/ ranskankermaa tai 1-2 dl kermaa, maitoa tai vettä TAI n. 1 dl turkkilaista jugurttia
1/2-yksi paketti pekonisiivuja hienonnettuina
1/2-2 tl merisuolaa (en laita itse lainkaan :D)
1 pieni prk smetanaa/ ranskankermaa tai 1-2 dl kermaa, maitoa tai vettä TAI n. 1 dl turkkilaista jugurttia
1/2-yksi paketti pekonisiivuja hienonnettuina
Ripaus psylliumia
1 muna tarvittaessa
Sekoita nämä ainekset keskenään ja tee taikinasta 5 paksuhkoa pihviä. Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.
Leiväksi tavallisille kuolevaisille esim. ruissämpylät, kuningattarelle karppiruisleipää.
Sisään kaikkea ihanaa maun mukaan: salaattia, tomaattia, sipulia, vuohenjuustoa, chutneytä, majoa (jos tykkää), paprikaa, juustoa, aurinkokuivattuja tomaatteja... Siis sitä, mitä kyylarista löytyy.
Kylkeen rouskuva salaatti. Tavallisille kuolevaisille myös itse tehdyt vene- tai lankkuperunat. Ja eiku SYÖMÄÄN!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti