10.3.2012

Kuningatar kävi läpi helvetin

Tai on siis ehkä vieläkin siellä. Olin leikkauksessa, johon olin saanut orientoitua puoli vuotta. Aika ei ollut riittävä, koska en yksinkertaisesti kyennyt valmistautumaan avuttomuuteen ja toisten armoilla oloon. Enkä kipuun. Hoito ja huolenpito oli sairaalassa loistoluokkaa. En valita, vaan halaan.

Nyt pitäisi kestää olla toipumisaika kotona. Vauhdikkain liikkumismuoto noin kuuteen viikkoon on kä-ve-ly. Talking to me?

Tämän jälkeen taidan olla hitusen vahvempi. Jotta maailmani nyt ei täysin vakavoitunut ja pudonnut sinne syvimpään, ehdin selata kevätmuodin must have -listat. Sain luettua kaksi loistavaa kirjaa (ensimmäisestä muistan hyvin vain lopun).

Rakkaille ja ystäville kiitos! Ihan en kaikille jaksanut naputtaa vastausviestejä. Viestinne pitivät minut pinnalla ja muistuttivat siitä, että potilas 4:2 on oikeasti ARIA!. Näillä mennään.Kiitos kaikille O+ -luovuttajille. Takaan, että jatkan itsekin luovuttamista, kun tästä nousen.

2 kommenttia:

 1. Voi sua!! Kiitos kun jaksoit vastailla, en arvannut - lue älynnyt että olit tosi kipeä ja että olet vieläkin, niin tietysti!
  Uuteen nousuun rauhallisella alulla!!! voimia, tsemppiä ja haleja!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osuit hyvään saumaan. Kiitti huolenpidosta. Olen nyt niin onnellinen, kun pääsin kotiin<3.

   Poista